Thread Closed 
O dorinta imposibila
26 Mar 2011, 20:27
-" Pai eu am cosmaruri desctul de des. Si mai stiu ca multe cercetase au cosmaruri. Poate ceva din scoala ne provoaca aceste vise."
-" Eu nu am auzit baietii avand cosmaruri. Oare de ce?" spuse Eveline.
-" Poate numai fetele au vise ciudate sau poate baietii nu vor sa recunoasca." i-am spus eu. " Mai de mult am avut multe vise intortocheate dar nu au fost simple vise ele aveau un mesaj ascuns pe care nu l-am descoperit la momentul potrivit."
-" Adica? Da-mi un exemplu!" spuse cercetasa.
-" Anul trecut prin decembrie am visat lacul da langa scoala inghetat, asa cum trebuia sa si fie dar dupa aceea s-a fisurat gheata si prietena mea cea mai buna era pe lac. A cazut in apa si apoi gheata s-a refacut iar ea a murit acolo. Dupa ce m-am trezit i-am spus prietenei mele ce am visat si m-a asigurat ca a fost doar un vis si a vrut sa-mi demonstreze. Am mers la lacul inghetat si ea m-a mai linistit vazand ca nu se crapa gheata dar atunci cand iam spus sa vina a cazut in apa si s-a sufocat sub stratul gros de gheata de deasupra ei."
Imi era greu sa vorbesc despre ea doua picaturi fierbinti imi siroiau pe obrajii mei rumeni. Inca nu trecuseam peste.
-" De fapt visul ei era sa devenim cele mai puternice vrajitoare din lume si de aceea ma vad UNA DIN CELE MAI BUNE VRAJITOARE din lume, ma vad alaturi de ea "

[Image: 2u6zhqe.jpg]

" Tu esti...nu esti tocmai dragostea vietii mele, pentru ca imi doresc sa te iubesc mult mai mult... Dragostea existentei mele. Te voi iubi pe vecie- in fiecare zi din vecie... " by Stephenie Meyer
Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
O dorinta imposibila - by Anaella L. Hathway - 25 Mar 2011, 20:52
RE: O dorinta imposibila - by Evelyn Steel - 26 Mar 2011, 12:44
RE: O dorinta imposibila - by Evelyn Steel - 26 Mar 2011, 19:37
RE: O dorinta imposibila - by Anaella L. Hathway - 26 Mar 2011, 20:27
RE: O dorinta imposibila - by Evelyn Steel - 26 Mar 2011, 20:39
RE: O dorinta imposibila - by Evelyn Steel - 26 Mar 2011, 22:49
RE: O dorinta imposibila - by Jack Diggory - 27 Mar 2011, 00:26
RE: O dorinta imposibila - by Jack Diggory - 27 Mar 2011, 12:28
RE: O dorinta imposibila - by Evelyn Steel - 27 Mar 2011, 13:55