O dorinta imposibila
|
26 Mar 2011, 20:27
|||
|
|||
-" Pai eu am cosmaruri desctul de des. Si mai stiu ca multe cercetase au cosmaruri. Poate ceva din scoala ne provoaca aceste vise."
-" Eu nu am auzit baietii avand cosmaruri. Oare de ce?" spuse Eveline. -" Poate numai fetele au vise ciudate sau poate baietii nu vor sa recunoasca." i-am spus eu. " Mai de mult am avut multe vise intortocheate dar nu au fost simple vise ele aveau un mesaj ascuns pe care nu l-am descoperit la momentul potrivit." -" Adica? Da-mi un exemplu!" spuse cercetasa. -" Anul trecut prin decembrie am visat lacul da langa scoala inghetat, asa cum trebuia sa si fie dar dupa aceea s-a fisurat gheata si prietena mea cea mai buna era pe lac. A cazut in apa si apoi gheata s-a refacut iar ea a murit acolo. Dupa ce m-am trezit i-am spus prietenei mele ce am visat si m-a asigurat ca a fost doar un vis si a vrut sa-mi demonstreze. Am mers la lacul inghetat si ea m-a mai linistit vazand ca nu se crapa gheata dar atunci cand iam spus sa vina a cazut in apa si s-a sufocat sub stratul gros de gheata de deasupra ei." Imi era greu sa vorbesc despre ea doua picaturi fierbinti imi siroiau pe obrajii mei rumeni. Inca nu trecuseam peste. -" De fapt visul ei era sa devenim cele mai puternice vrajitoare din lume si de aceea ma vad UNA DIN CELE MAI BUNE VRAJITOARE din lume, ma vad alaturi de ea " ![]() " Tu esti...nu esti tocmai dragostea vietii mele, pentru ca imi doresc sa te iubesc mult mai mult... Dragostea existentei mele. Te voi iubi pe vecie- in fiecare zi din vecie... " by Stephenie Meyer |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
O simpla dorinta.. | Daniel Cruplud | 9 | 2,443 |
09 May 2011, 10:33 Last Post: Georgia Harris |