Mister in noapte
|
26 Mar 2011, 21:36
|||
|
|||
"Nu stiu daca mai ajungi acasa." am zis razand.
"Nu zau!?" spuse aceasta indreptand bagheta spre mine. Am reactionat repede si am scos bagheta din buzunarul robei strigand "Protego" in acelasi timp in care fata striga "Stupefy". Incepusem sa ma duelez cu ea si era foarte rapida si puternica. Avea sa fie o lupta lunga nu aveam sa ma plictisesc. Totusi obosisem putin si am inceput sa atac cu vraji mai intunecate si blesteme de neiertat. La un moment dat fata se opri din lupta si gandindu-ma ca ar fi un moment foarte potrivit sa atac am strigat: "Sectusempra!" "Protego!" striga aceasta respingand vraja si spunand cu o voce subtire ca cineva e in spatele meu. "Si tu crezi ca sunt atat de fraiera incat sa te cred!?" am pufnit zambind batjocoritor. Nu am crezut ceea ce a spus pana cand nu am simtit o mana pe umarul meu si o voce barbateasca imi spoti in ureche: "O sa mori, si tu si prietena ta." Am facut ochii mari de groaza pentru ca vrobea in reptomita si de ce venise tocami la mine care vorbeam si eu reptomita? Era clar ca persoana respectiva stia ceva despre mine, poate era trimisa sa ma omoare. "Nu o sa mor si nici ea nu o sa moara, fraiere." am zis intorcandu-ma pe calcaie si indreptand bagheta spre pieptul sau. "Cine te-a trimis?" am intrebat vorbind normal. "Nu este treaba ta si nici ea prietenei tale." spuse acesta vorbind si el normal. "A.. ea nu e prietena mea." am zis realizand ca nici nu stiam cum o cheama. Mi-am intors privirea de la fata spre noul-venit apoi fata se apropie dadu-si ochii peste cap si zicand ca o cheama Ginny Andrews Blackfire. I-am raspuns la randul meu ca ma cheama Lily Bellatrix Malfoy apoi am cazut pe ganduri. Oare sa fie ruda cu Rosalie Andrews Blackfire? ei bine daca era atunci nu puteam sa-i fac rau pentru ca Rose imi era o prietena deosebit de buna. In fine mai bine ma concentrez pe cel din fata mea. "Te mai intreb odata cine esti apoi trec la fapte." am zis printre dinti incepand sa ma enervez. Odette Bellatrix Malfoy
![]() In Slytherin you'll make your real friends.... |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Mister in noapte - by Odette B. Malfoy - 26 Mar 2011, 00:06
RE: Mister in noapte - by Ginny Anne Alden - 26 Mar 2011, 00:21
RE: Mister in noapte - by Odette B. Malfoy - 26 Mar 2011, 21:36
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
^o noapte pe alee^ | Evelyn Steel | 19 | 2,790 |