In cautarea luminii
|
26 Mar 2011, 22:02
(This post was last modified: 10 Apr 2011, 14:19 by Odette B. Malfoy.)
|||
|
|||
Eram foarte incantata de ce ne spuse Stapanul. Abia asteptam sa ajungem la Minister si sa inceapta lupta. Totusi niste ganduri ma macinau, eu il omorasem pe Potter si probabil ca acum Lordul Intunecat imi va acorda mai multa atentie si totusi nu eram foarte fericita. Ma gandeam la Alice si la faptul ca atunci cand il torturam pe Potter aceasta incepu sa planga si se enerva pe Stapan. Nu ma simtisem bine sa o vad asa.
"Alice? Esti bine?" am intrebat-o punandu-i o mana pe umar. Devoratoare se uita drept inainte pentru cateva secunde apoi fara sa-si intoarca privirile spre mine spuse ca e bine. Dupa parerea mea nu dadu un raspuns foarte hotarat si inca era putin suparata dar nu am mai zis nimic pentru ca nu am vrut sa o supar mai tare sa sa o deranjez in vreun fel. "Sa mergem, nu vrem sa-l lasam pe stapan sa astepte." spuse un devorator indemnandu-ne sa mergem spre iseirea din padure. Dupa putin timp eram la marginea padurii. Alergaseram printre copaci si aveam cateva zgarieturi pe maini dar nu eram singura. AM zambit fericita cand am vazut ca Lordul Intunecat ne astepta acolo. Am stabilit cateva lucruri apoi am Disparut si dupa cateva secunde eram in fata Ministerului. Edit By Raizen Puncte Viperini - 344.4 Topic Closed ! Odette Bellatrix Malfoy
![]() In Slytherin you'll make your real friends.... |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
In cautarea inelului | Ema Snow | 22 | 4,191 |
13 Apr 2011, 10:27 Last Post: Ema Snow |