Personajul preferat
|
26 Mar 2011, 23:42
|||
|
|||
OOC : Bell imi place foarte mult cum ai vorbit de Dumbledore,m-a atins la inima
![]() OOF : Personajul meu preferat este chiar Harry.As fi putut sa aleg pe oricine dar el m-a impresionat de la prima carte pana la ultima.Este ambitios si a facut fata cu brio multor incercari grele.Este mereu pregatit sa lupte,sa incerce sa demonstreze adevarul.Inca de la primul lui an la Hogwarts s-a confruntat din nou cu Cap-de-Mort si l-a invins.Isi pretuieste foarte mult prieteni si ar face orice ca ei sa nu fie implicati in lucruri care le pot fi fatale.Are un curaj uimitor si asta e unul din lucrurile care il fac unic. Stie sa ierte : l-a iertat pe cel care i-a spus lui Cap-de-Mort unde se ascund parinti lui,lasandu-l in viata iar in ultima carte l-a salvat pe cel mai mare dusman al sau de la o moarte sigura in Camera Necesitatii. Cred ca la nici o alta carte nu am plans cum am plans la cartile a sasea si a saptea.Emotiile lui,felul sau de a face fata tuturor acelor lucruri m-au impresionat enorm.Cum s-a simtit cand si-a vazut directorul cazand din cel mai inalt turn si stiind ca de acum era pe cont propriu,cum s-a simtit cand si-a vazut unul dintre cei mai buni prieteni ai tatalui sau mort,cum s-a simtit cand l-a vazut pe fratele celui mai bun prieten al sau mort si mai ales cum s-a simtit cand a aflat adevarul si cum a infruntat moartea,supravietuind din nou.A supravietuit si l-a infrant pe Lordul Intunericului,distrugand teama care zacea peste toata lumea vrajitoareasca.Pentru toate astea il admir si il consider personajul meu favorit. Demons run when a good man goes to war. ~ This is the story of how i died. ~ ![]() ![]() ~ Oh,i could throw you in the lake or feed you poison birthday cake.
And i won't deny,i'm gonna miss you when you're gone!~ |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|