Callin' out sins.
|
27 Mar 2011, 14:05
(This post was last modified: 27 Mar 2011, 14:09 by Rachelle Hathaway.)
|||
|
|||
M-am asezat pe jos uitandu-ma confuza la cercetasa al carui nume era Desiree.Incercam sa imi tin respiratia pentru a nu inhala fumul de tigara care era foarte suparator pentru mine,niciodata nu fumasem si chiar eram curioasa sa vad cum este,cand Rosalie ma intreba ce mai facusem zilele acestea."Cu viperini."i-am zambit trasmitandu-i din priviri despre cine vorbeam.Aceasta chicoti usor clatinand din cap,se intoarse cu fata spre Desiree asteptand ca cineva sa vorbeasca."Pot sa incerc si eu?"am intrebat-o pe cercetasa.Aceasta ridica din umeri intinzandu-mi o tigara,am intors-o pe toate partile,oftand am aprins-o punand-o intre buze inspirand, imdeiat am simtit un gus amar dar nu ma deranja,chiar imi placea."Nu e rau deloc."am murmurat.Rosalie ma privea socata de parca tocmai omorasem un vrajitor,am chicotit usor uitandu-ma lung la fotoliul in care statea Dess.
"Tu Dess ce ai facut zilele astea?"am murmurat eu punand iar tigara intre buze inspirand si zambindu-i fetei. Two is accopany ; three is a party !. ![]() ![]() Give me love like never before, 'cause lately I've been craving more, And It's been a while but I still feel the same, Maybe I should let you go, You Know I'll fight my corner, And that tonight I'll call ya, After my blood is Drowning in alcohol, No I just wanna hold ya. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|