Un moment de liniste... sau poate nu...
|
27 Mar 2011, 15:03
|||
|
|||
-" Da sunt cercetasa, ma numesc Anaella... poti sa-mi spui Anny, sunt in anul V."
Am observat ca fata care era langa mine era mai mare ca mine... anul Vi sau poate era in anul VII -" Tu in ce an esti?" am intrebat-o pe fata de langa mine. " In ce casa esti sigur nu la cercetasi... probabil te-as fi recunoscut." Odata cu aceasta fraza s-au oprit si intrebarile mele pentru Tamara. Mi-am intors capul in asa fel incat sa vad luciul cristalin al apei. Soarele se reflecta in oglinda apei. O adiere usoara imi rascoli domol firele mele de par incalcite. In adancul sufletului meu stiam ca doar o noua prietenie ma putea face sa uit de gandurile mele, dar nu puteam sa fac eu primul pas in prietenia cu Tamara, imi era prea rusine. Speram din tot sufletul sa deschida ea un subiect de discutie. OOC: nu ma supar. Si apropo sa stii ca poti sa scrii replicile personajului meu... nu ma supar deloc ![]() ![]() " Tu esti...nu esti tocmai dragostea vietii mele, pentru ca imi doresc sa te iubesc mult mai mult... Dragostea existentei mele. Te voi iubi pe vecie- in fiecare zi din vecie... " by Stephenie Meyer |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Singura...sau poate nu? | Ema Snow | 6 | 1,232 |
13 Feb 2011, 15:13 Last Post: Luna Slytherin |
|
Clipe de Liniste | Shayera Holl | 8 | 1,328 |
13 Aug 2009, 17:23 Last Post: Shayera Holl |