Love is like a sin.
|
27 Mar 2011, 15:07
|||
|
|||
Dragostea si ura pot fi doua sentimente rivale dar in acelasi timp apropiate.Nu poti sa iubesti fara sa urasti sau invers.Cand lumea din jurul tau se destrama si toti cei pe care-i credeai candva prietenii iti intorc spatele,nu poti decat sa accepti totul si sa te supui.Durerea te chinuie,remuscarile la fel dar sunt singurele lucruri care nu te-au abandonat care au ramas in viata ta.Singurii tai tovarasi.
Cand m-am intors cu fata catre cei doi devoratori primisem niste amintiri de la Blake din Londra,care ma facu sa izbucnesc in rasete.In acea amintire eram eu si cu el singuri in casa lui stand pe canapeau lui aramie cand din plictiseala se apropie de mine rupandu-mi bluza mea preferata facand-o numai fasii,sandalele negre cu care eram incaltata sparsera doua geamuri iar blugi mei albastri trecusera prin aceasi tortura ca si bluza meafacand-i pe Lily si Fred sa bata la usa intrand in incapere ne zarisera pe amandoi pe canapea ceea ce o facu sa chicoteasca si sa ne zica sa nu daramam casa.Era cel mai jenant moment posibil.Imi sopti la ureche cat de mult ma iubeste si ca niciodata nu ma va parasi pentru nimic in lume.Dar fiind asa de concentrata de acea amintire nu auzisem niciun cuvant pe care-l rostise Lily cand sezisasem ca eram doar eu cu Fred si ca viperina plecase.'Te iert dar spune-mi unde esti.'i-am spus lui Blake cu ajutorul mintii.'Ne vedem in cateva minute.'imi raspunse acesta.Am zambit cand am auzit ce mi-a spus.Fred imi tinuse un discurs ciudat care ma facu sa ma gandesc la ce facusem eu si cat o ranisem. Dupa cateva minute de mers pe aleea nocturn am simtit prezenta lui Blake,m-am intors brusc cu fata spre el trantindu-l de zid am inceput sa-l sarut cam prea violent.Acesta ma apuca de umar facandu-mi o rana pe brat zambi cand am tresarit si am simtit sangele cald curgandu-mi pe brat."Nu aici...Lily e singura."Blake ofta dandu-mi drumul apucandu-mi mana,atunci o zarisem pe viperina atacand un ciudat folosindu-i sangele scrise ceva pe perete.Imediat cum il zarise pe Blake apuca bagheta."Nenorocitule..."spuse Lily printre dinti.M-am pus in fata lui zicandu-i foarte clar daca se va atinge de el eu ma voi omora,stiam cat de stupid suna dar nu suportam sa-i vad certati.'Tamara ce faci?Nu te vreau moarta.'imi zise acesta in gand speriat.Lily incerca sa-si abtina rasul punandu-si mana la gura.I-am zambit fals viperinei scotandu-mi bagheta mi-am infipt-o in piept locul incepu sa sangereze foarte mult,Blake tresari scotandu-mi bagheta.'Nu-ti face griji nu am simtit nimica.'i-am zis in gand zambindu-i involuntar."Daca nu terminati cearta bagheta ajunge in inima mea."am zis eu uitandu-ma la Lily care se uita speriata la mine. Two is accopany ; three is a party !. ![]() ![]() Give me love like never before, 'cause lately I've been craving more, And It's been a while but I still feel the same, Maybe I should let you go, You Know I'll fight my corner, And that tonight I'll call ya, After my blood is Drowning in alcohol, No I just wanna hold ya. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|