O dorinta imposibila
|
27 Mar 2011, 15:24
(This post was last modified: 27 Mar 2011, 15:25 by Evelyn Steel.)
|||
|
|||
Eveline incepu sa rada.Si ei i se intamplasera chestii haioase dar nu avea cum sa stie cum le facea dat fiind ca nu stia ce era.
-Ei bine mie mi s-a intamplat ceva ce voi retine toata viata.Eram in clasa a opta si nu prea ma descurcam cu matematica.Intr-o zi am fost scoasa la tabla si ei bine m-am cam impotmolit.Doamna profesoara,care era foarte severa a inceput sa tipe la mine spunandu-mi ca nu sunt atenta si ca ar trebui sa mananc matematica pe paine.M-am enervat desigur pentru ca nu era foarte usor sa reti matematica de clasa a opta si dintr-o data toate cifrele de pe tabla,formulele,tot,au iesit din tabla si au atacat-o pe profesoara.Cred ca va imaginati cum am ramas .. Si profa m-a trimis acasa cu un bilet pentru mama.Eu ma asteptam sa ma certe pentru ce facusem dar m-a inteles perfect cand ii explicam ca nu era vina mea si chiar a ras.Nici nu stiam ce era asa amuzant dar desigur ea stia ca puterile mele se dezvoltau si nu le puteam controla zise Eveline razand.Sa-si aduca aminte lucruri din trecut care o faceau sa rada era chiar un remediu bun. Demons run when a good man goes to war. ~ This is the story of how i died. ~ ![]() ![]() ~ Oh,i could throw you in the lake or feed you poison birthday cake.
And i won't deny,i'm gonna miss you when you're gone!~ |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
O simpla dorinta.. | Daniel Cruplud | 9 | 2,443 |
09 May 2011, 10:33 Last Post: Georgia Harris |