Thread Closed 
Un moment de liniste... sau poate nu...
27 Mar 2011, 16:57 (This post was last modified: 27 Mar 2011, 18:28 by Rachelle Hathaway.)
  • Pe necunoscuta din dreapta mea o chema-Anaella si facea parte din casa cercetasilor ceea ce ma facu sa imi dau ochii peste cap,era mai mica cu mult decat mine eu implinind peste doua luni optsprezece ani iar ea avand doar cinsprezece ani daca era in anul cinci."Sunt la astropufi dar uneori imi doresc sa fi picat la viperini."am murmurat eu jucandu-ma cu sirerurile tenesilor mei."Si sunt mai mare ca tine am saptesprezece ani...anul sapte."am adaugat eu inspirand adanc aerul rece de primavara ce imi aduce amintiri foarte placute in ciuda ceea ce mi se intamplase in urma cu cateva secunde.Oare era cineva de pe planeta asta care sa ma inteleaga si pe mine?Trebuie sa stiu raspunul la intrebare.Nimeni."Prea multi cercetasi nu crezi?"am soptit eu razand.

Am simtit mana usturandu-ma din nou,mi-am acoperit bratul cu palma strangand-o puternic."Ce ar mai trebui sa stiu despre tine?"am spus eu nepasatoare aranjandu-mi parul.M-am uitat in jurul meu asteptand ca Anaella sa raspunda la intrebarea mea."Stii sa canti la vreun instrument?"am intrebat-o eu curioasa aducandu-mi aminte de chitara mea care zacea sub patul meu acoperit de stratul gros de praf.Nu mai cantasem de ceva timp.Motivul?Eram pre ocupata sa stau cu devoratori ai mortii in loc sa stau cuminte in Turn si sa ascult vaicarelile unei colege.Pe care uneori mi-as dori sa o omor cu un blestem.Dar mie prea mila de ea."Chitara,pian si voce."am zis repede nelasand-o sa spuna niciun cuvant la cat de vorbareata eram in aceasta seara.

Two is accopany ; three is a party !.
[Image: tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo1_250.gif][Image: tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo2_250.gif]
Give me love like never before, 'cause lately I've been craving more, And
It's been a while but I still feel the same, Maybe I should let you go, You
Know I'll fight my corner, And that tonight I'll call ya, After my blood is
Drowning in alcohol, No I just wanna hold ya.

Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
RE: Un moment de liniste... sau poate nu... - by Rachelle Hathaway - 27 Mar 2011, 16:57

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Singura...sau poate nu? Ema Snow 6 1,232 13 Feb 2011, 15:13
Last Post: Luna Slytherin
  Clipe de Liniste Shayera Holl 8 1,328 13 Aug 2009, 17:23
Last Post: Shayera Holl