Thread Closed 
Un moment de liniste... sau poate nu...
27 Mar 2011, 17:12
Ce bine ca ma intrebase ceva. Poate ne imprieteneam cumva. Au nu tineam seama de varsta si casa.
-" Cant la pian, vioara. Vocea mea suna groaznic! " am spus eu incercand sa o mai sot din depresie pe Tamara.
Nu am prea reusit. Se adanci mai mult in gandurile sale adanci. Probabil si ea simtea o durere asa cum simteam eu. Poate si ea era trista ca a pierdut pe cineva drag. Sau poate era suparata pe cineva. Poate ura pe cineva. Cine stie? Doar ea. Avand in vedere faptul ca ea m-a intrebat ceva am intrebat-o si eu:
-" Ai sange pur? Eu il am semi-pur si ma bucur de asta. " Mi-am pus capul in genunchi asteptand sa-mi raspunda la intrebare. Eram curioasa in ce parte o s-o ia discutia noastra. Speram totusi sa ne intelegem. Nu aveam multi prieteni Astropufi sau astropufi care vroiau la Viperini. Cu toate ca unii Viperimi ma enervau aveam ceva prieteni si printre ei. Poate ea este o persoana buna sub mantia ei de duritate.

[Image: 2u6zhqe.jpg]

" Tu esti...nu esti tocmai dragostea vietii mele, pentru ca imi doresc sa te iubesc mult mai mult... Dragostea existentei mele. Te voi iubi pe vecie- in fiecare zi din vecie... " by Stephenie Meyer
Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
RE: Un moment de liniste... sau poate nu... - by Anaella L. Hathway - 27 Mar 2011, 17:12

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Singura...sau poate nu? Ema Snow 6 1,231 13 Feb 2011, 15:13
Last Post: Luna Slytherin
  Clipe de Liniste Shayera Holl 8 1,328 13 Aug 2009, 17:23
Last Post: Shayera Holl