Thread Closed 
Un moment de liniste... sau poate nu...
27 Mar 2011, 18:26
  • M-am trantit pe pamant privind plictisita cerul instelat gandindu-ma oare de ce nu am stat eu cuminte in Turn,acum sunt cautata de un devorator tampit care nu vrea sa faca altceva decat sa ma omoare.Oare nu isi dadea seama ca sunt mai puternica decat el?Era un zero pe langa mine.Cand am auzit vocea Anaellei intrebandu-ma daca am sange pur sau semi-pur.Am chicotit usor cand am auzit ceea ce imi spuse,parea mandra ca statutul sangelui ei este din cauza mamei sau tatalui care s-a uitat dupa un incuiat sau incuiata."Sange pur."am oftat uitandu-ma lung la incaltarile sale."Nu am nimic cu cei care au sange semi-pur."am asigurat-o eu facandu-i cu ochiul incercand sa ma stapanes injuraturile care incercau sa iasa din gura mea.Durerea era insuportabila.Inca putin si moartea il va astepta pe acest devorator nesuferit.Doar vin-o aici."Ai omorat vreodata o persoana?"am murmurat eu,vedeam in ochii ei ca nu stia ce sa zica.

"Sau ai cunoscut-o pe Lily Bellatrix Malfoy?"am adaugat eu repede gandindu-ma pe cine mai torturase surioara mea saptamana asta.Mereu era asa de nervoasa si asa de rece.Uneori ma intrebam cum de ajunsem sa fiu cea mai buna prietena a ei.Dar mai conta?Traieste prezentul.Intotdeauna avea ceva cu cei de la cercetasi."Mie foarte buna prietena."i-am zambit fals uitandu-ma in jur dupa devoratorul care ma chinuia atata si care avea sa moara in aceasta seara.Chiar ma saturasem de tot circul pe care-l facuse acum cateva minute.Daca ar fi aflat prieteni mei acuma i-ar fi putrezit trupul dupa vreun copac in Padurea Interzisa sau ar fi ars.Mi-am pus mana pe umarul sau rostind in gandul meu o vraja ce o facu sa tresara,dandu-mi seama ca ii provocasem deja o rana care o faceam sa fie dureroasa dupa fiecar secunda care trecea.Nu voiam sa fie ranita de acest devorator idiot.

Two is accopany ; three is a party !.
[Image: tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo1_250.gif][Image: tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo2_250.gif]
Give me love like never before, 'cause lately I've been craving more, And
It's been a while but I still feel the same, Maybe I should let you go, You
Know I'll fight my corner, And that tonight I'll call ya, After my blood is
Drowning in alcohol, No I just wanna hold ya.

Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
RE: Un moment de liniste... sau poate nu... - by Rachelle Hathaway - 27 Mar 2011, 18:26

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Singura...sau poate nu? Ema Snow 6 1,232 13 Feb 2011, 15:13
Last Post: Luna Slytherin
  Clipe de Liniste Shayera Holl 8 1,328 13 Aug 2009, 17:23
Last Post: Shayera Holl