Un moment de liniste... sau poate nu...
|
27 Mar 2011, 19:02
|||
|
|||
-" Da... o cunosc pe Lilly... ne-am intalnit in Sectorul interzis acum cateva zile... si stiu ca e un Devorator al Mortii." am spus eu.
Tamara ma intreba ce s-a intamplat. Am gasit un biletel pe care scria numele unei carti cu magie neagra. Era al ei. M-am dus in Sectorul Interzis si am gasit-o acolo. S-a prefacut ca nu stie dar apoi ni s-a alaturat un baiat de la Astropufi in anul IV si el a lovito si i s-a vazut semnul... ca sa nu mai spun de blestemul Crucio pe care l-am indurat. Tamara ma privi ganditoare si murmura ceva ce nu am inteles foarte bine. Poate o vraja... sau cine stie. Nu-mi prea placea ca ea si Lilly erau prietene. Cine stie ce puneau la cale. -" Am observat ca esti pierduta in ganduri... as putea sa te intreb ce se intampla? Nu e neaparat dar nu-mi place sa vad oamenii asa." OOC:Chiar fac un RPG cu Lilly si Eduard in Sectorul Interzis. Poti participa si tu ca sa fie mai ineresant. ![]() ![]() " Tu esti...nu esti tocmai dragostea vietii mele, pentru ca imi doresc sa te iubesc mult mai mult... Dragostea existentei mele. Te voi iubi pe vecie- in fiecare zi din vecie... " by Stephenie Meyer |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Singura...sau poate nu? | Ema Snow | 6 | 1,232 |
13 Feb 2011, 15:13 Last Post: Luna Slytherin |
|
Clipe de Liniste | Shayera Holl | 8 | 1,328 |
13 Aug 2009, 17:23 Last Post: Shayera Holl |