Love is like a sin.
|
27 Mar 2011, 19:17
|||
|
|||
Tamara oare se gandea putin la ce facea? Probabil ca nu. Ma enerva atat de tare cand ii lua apararea lui Blake dar ma facea sa rad. Nu vroiam sa o vad moarta chiar daca ea nu mai tinea la mine eu tot o consideram sora mea, cea mai buna prietena si o persoana deosebita. Am oftat puternic apoi am facut cativa pasi spre Tamara.
"Scoate-ti naibii bagheta piept sau ti-o scot eu! Oricum nu-i fac nimic lui Blake stai calma." am spus apropiindu-ma din ce in ce mai mult de Tamara. Aceasta riposta enervandu-ma si facandu-ma sa ma napustesc asupra ei si sa-i scot bagheta din piept facand-o sa scoata un mic strigat de durere. Am aruncat bagheta cat de departe am putut apoi m-am dus la Fred rugandu-l sa o vindece. Acesta se duse la ea si ii vindecase rana apoi i ruga sa sculte povestea mea pana la capat. "Dupa cum am incercat sa va spun acum cateva ore l-am omorat de John din greseala si da stiu ca nu suna credibil dar Blake din cate stiu este expert in Occlumatie iti dau voie sa intri in mintea mea si ai sa vezi exact cum s-a intamplat." am zis pe un ton calm. Blake aproba din cap apoi zise: "Legilimens." Era o senzatie cam neplacuta sa stii ca cineva iti rascoleste prin amintiri si emotii dar eu nu vroiam sa-l pierd pe Blake. Eram destul de slaba la acest capitol nici macar nu puteam bloca amintirile pe care nu as fi vrut sa le vada Blake. Am inchis ochii cazand in genunchi. Devoratorul tocmai ajunsese la o ammintire din vara cand am stat la Fred intr-un weekend. daca se uita atunci era un nesimtit. L-as fi injurat daca as fi avut cum. Stateam cu Fred in camera de zi.. sarutandu-ne pasional cand dintr-o data era intr-o misiunea in mijlocul unei lupte. Eram foarte bucuroasa ca nu se uitase la amintirea aia...m-ar fi deranjat. Acum Blake putea sa vada totul cum eu luptam cu Aurorul si John era in spatele sau. Cum aruncasem eu blestemul fatal si aurorul se aruncase la pamant apoi strigatul meu ingrozit si cum am tipat la John sa se dea la o parte. Cum am cazut in genunchi langa el incepand sa plang spunand ca-mi pare rau. Cum Fred ma ridica de langa el si imi spuse ca e alegerea mea daca vreau sa-i spun saunu lui Blake apoi cum eu am ales ca vreau sa-i spun pentru ca tin prea mult la el ca sa il mint. Deodata firul amintirilor se rupse si am revenit in prezent. Am deschi ochii uitandu-ma la Blake care se uita si el la mine cu ochii mari. M-am ridicat si mi-am dres glasul. "Acum stii poti sa-l verifici si pe Fred." am zis vrand sa plec dar cineva mi se arunca in spate facandu-ma sa cad iar in genunchi. Acesta ma tinea strans in brate si ma saruta pe obraz. Am inceput sa plang nevenindu-mi sa cred ca ma iertase. L-am strans si eu in brate fara sa-i dau drumul si incepad sa plang in hohote pe umarul sau. Odette Bellatrix Malfoy
![]() In Slytherin you'll make your real friends.... |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|