|
27 Mar 2011, 20:33
|
|
Rachelle Hathaway
|
RP Posts: 650
Casa: Astropufi
Galeoni: 719
Animal: Leopard de Zapada-Akasha
Slujba: Vanzator la "Drogherie magica"
|
|
- I-am spus foarte clar lui Fred ca nu vreau sa fiu vindecata cu niciun chip ca prefer sa stau asa,mi-am luat bagheta care era foarte departe de mine folosind o vraja.Ramasesem uimita cand auzisem cuvantul Occlumatie intotdeauna stiam ca ma descurc la asta dar nu eram suficient de buna iar acum aflu ca Blake e expert.Dupa ce terminara sa-i umble prin amintiri si facura pace veni langa mine asezandu-se in genuchi imi ridica barbia,acesta imi facu cu ochiul apropiindu-se de fata mea incepu sa ma sarute.Dar nu era ca toate celelalte,mai violente ce ii facea pe ceilalti sa ne implore sa terminam.Isi puse ambele maini pe obrajii mei dupa si le mutara pe soldurile mele ridicandu-ma in picioare dupa ma tinu lipta de zid nereusind sa ma misc deloc.Acesta ma musca de buza de jos facandu-ma sa tresar simtisem deja sangele curgandu-mi pe barbie ce ma facu sa zambesc.Mi-am pus picioarele in jurul taliei lui dupa ma invarti in cerc punandu-ma cu picioarele pe pamant.'Te iubesc sa nu uiti niciodata.'imi spuse acesta in gand,l-am imbratisat strans nemaidorind sa-i dau drumul."Nu mi-ai spus niciodata ca esti expert in occlumantie."am zis eu uitandu-ma trista la el."Nu ti-am spus nici ca pot sa-ti citesc gandurile si ca am vazut toate amintirile tale...si niciodata nu ma voi satura de ele."spuse acesta chicotind,am rosit toata cand cand aflasem ca imi imi citea gandurile."Stiu totul despre tine."adauga el strangandu-ma in brate sarutandu-ma pe frunte.
I-am zambit intorcandu-ma cu fata catre Lily care isi stergea lacrimile de pe obraji imediat am fugit la ea strangand-o in brate cerandu-mi scuze din cinci in cinci secunde."Imi pare foarte rau doar ca...tin mult la voi."am soptit eu,aceasta zambi si ma imbratisa spunandu-mi ca nu este suparata pe mine."Tamara acum cateva minute ne-ai povestit despre o vraja care ai facu-o impreuna cu Blake."zise Fred curios,devoratorul se uita uimit la mine stiind ca asta ar fi trebuit sa fie secret.Mi-am tras maneca aratand cicatricea care arata exact ca o rana care ramanea pana la retragerea vrajii,Blake ofta aratandu-si cicatricea care era in forma de T. iar a mea in B."Ne gandeam ca ne va fi usor sa vorbim intre noi."zise Blake vesel punandu-si mainile in jurul gatului meu leganandu-ma."Voi chiar tineti unu la altu.Dar de ce mereu trebuie sa va raniti nu puteti fi un cuplu normal?"zise Fred zambindu-ne si chicotind.M-am inrosit la fata ascunzandu-ma dupa Blake care nu stia ce sa zica mai ales ca el era cel care ma ranea pe mine si mie imi placea,speram ca nimeni nu va sezisa chestia asta.
Two is accopany ; three is a party !.
![[Image: tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo1_250.gif]](http://24.media.tumblr.com/tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo1_250.gif) ![[Image: tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo2_250.gif]](http://29.media.tumblr.com/tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo2_250.gif)
Give me love like never before, 'cause lately I've been craving more, And
It's been a while but I still feel the same, Maybe I should let you go, You
Know I'll fight my corner, And that tonight I'll call ya, After my blood is
Drowning in alcohol, No I just wanna hold ya.
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|