Thread Closed 
Un moment de liniste... sau poate nu...
27 Mar 2011, 21:25
  • Eram surprinsa ca se intalnise deja cu Lily si stiam ca iesie o lupta intre cele doua si eram surprinsa ca ii spuse ca este devoratoare a mortii si ca nu spuse nimica de vraja pe care tocmai o rostisem,macar ii pasa ca tocmai o ranise si ca durerea trebuia sa devina insuportabila dupa fiecare secunda care trecea?Acum ma intreba de ce sunt asa de ganditoare si ce s-a intamplat.Nu stiam daca sa ii spun sau nu,daca afla adevarul ar fi fugit daca ar fi primit o minciuna ar fi putut sa fie ranita in lupta."Vrei sa stii?"am tipat eu ridicandu-ma de pe pamant privind-o cu ura,aceasta isi clatina capul nesigura privindu-ma putin speriata cand ma vazu ca-mi scot bagheta."Sunt urmarita de un devorator al mortii...ma vrea moarta si daca cineva ii va sta in cale adica tu va fi ranit."i-am spus eu zambindu-i nestiind daca procedasem corect in acest moment.M-am asezat inapoi pe pamant punandu-mi mainile pe cap,stiam ca-l pot invinge cu usurinta dar nu voiam companie si nici moartea altcuiva decat a lui.

Nu stiam daca o speriasem pe Anaella daca va fugi pentru ca aveam de aface cu devoratori."Nu-ti face griji nu-l voi lasa sa te atace."am murmurat eu dandu-mi ochii peste cap.Atunci bratul incepu sa ma arda iar pe el fiind scrie urmatoarele cuvinte 'Tu si mica ta prietena o veti pati.'am chicotit usor punandu-mi maneca inapoi.Am cascat obosita uitand ca o lupta va incepe in cateva minute.Devoratorul nu avea nicio sansa in fata mea.

Two is accopany ; three is a party !.
[Image: tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo1_250.gif][Image: tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo2_250.gif]
Give me love like never before, 'cause lately I've been craving more, And
It's been a while but I still feel the same, Maybe I should let you go, You
Know I'll fight my corner, And that tonight I'll call ya, After my blood is
Drowning in alcohol, No I just wanna hold ya.

Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
RE: Un moment de liniste... sau poate nu... - by Rachelle Hathaway - 27 Mar 2011, 21:25

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Singura...sau poate nu? Ema Snow 6 1,232 13 Feb 2011, 15:13
Last Post: Luna Slytherin
  Clipe de Liniste Shayera Holl 8 1,328 13 Aug 2009, 17:23
Last Post: Shayera Holl