|
27 Mar 2011, 21:54
|
|
Rachelle Hathaway
|
RP Posts: 650
Casa: Astropufi
Galeoni: 719
Animal: Leopard de Zapada-Akasha
Slujba: Vanzator la "Drogherie magica"
|
|
- Nu imi venea sa cred cand auzeam mica cearta dintre Lily si Fred nu puteam sa cred ca ei aveau sa se certe vreodata cand am auzit cuvintele lui Blake in mintea mea 'Auzi disperati huh.'spuse el suparat uitandu-se lung la mine nelundu-si privirea de pe mine.Dupa ce Lily si Fred plecara de langa noi foarte suparati auzisem niste tipete care erau ale viperinei.Eram speraita pentru ca era foarte furioasa cand plecase si imi era ca intrase in alta problema cand Blake incepu sa chicoteasca ma stranse de mana si isi folosi puterea de viteza cu fumul ajungand in cateva secunde pe acoperisul unei locuinte.Chiar nu imi venea sa cred ceea ce vedeam.Era Lily lipita de zid si toata peste ea Fred care o saruta cu atata pasiune incat imi dadeam seama de ce tot se strambau cei doi cand ne vedeau pe mine si pe Blake.'Hai sa ne distram putin rautatea mea.'imi spuse acesta in gand facandu-mi cu ochiul."Mai...mai...mai cine sunt disperaiti acum?"am spus eu si Blake in acelasi timp batand palma razand cu mine.Lily se inrosi toata cazand in genuchi pe jos iar Fred incepu sa chicoteasca.Viperina tot spunea intruna 'a fost frumos cat a durat.' Nu stiam de ce trebuiau sa se ascunda ca sa faca asta?Puteau sa o faca de fata cu noi oricand."Bine va lasam singuri." zise Blake luandu-ma de mana disparand ajungand inapoi de unde plecasem,acesta se aseza pe jos punandu-ma in poala lui."Tu crezi ca suntem prea disperati?" murmura Blake putin curios."Rautate ti-am daramat toata casa tu ce crezi?"am ras eu.Am cascat obosita inchizand ochii facandu-ma mai comoda in bratele lui Blake culcandu-ma incepand sa visez.
Ma vedeam pe mine copila prima mea zi la Hogwarts si cum crescusem asa de repede.Ma gandeam la zilele din Londra.Ziua mea preferata.Eu si Blake am intrat in casa dupa ce imi prezenta camera lui bucataria si tot ce mai avea el cand ma lua brusc in brate si ma facea sa merg inapoi,spatele meu lipit de usa inchisa in timp ce buzele lui Blake se miscau cu pasiune pe ale mele.Puteam sa-i aud mana cautand disperata clanta.Cand a gasit-o a inaintat,tinandu-ma lipita de el.Ma trantise puternic de salteaua patului cand se puse in genuchi deasupra mea.Imediat am simtit fiori cand buzele lui imi sarutau gatul,trezindu-ma."Ce s-a intamplat?Imi placea cea ce visai tu."spuse acesta in soapta."Unde sunt Lily si Fred?"am intrebat adormita uitandu-ma in jur.
Two is accopany ; three is a party !.
![[Image: tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo1_250.gif]](http://24.media.tumblr.com/tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo1_250.gif) ![[Image: tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo2_250.gif]](http://29.media.tumblr.com/tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo2_250.gif)
Give me love like never before, 'cause lately I've been craving more, And
It's been a while but I still feel the same, Maybe I should let you go, You
Know I'll fight my corner, And that tonight I'll call ya, After my blood is
Drowning in alcohol, No I just wanna hold ya.
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|