Sleeping with ghosts.
|
27 Mar 2011, 22:11
|||
|
|||
Am aruncat o ultima privire in incapere ; sau, mai degraba, m-am holbat la studentul mort. Mi-a revenit in minte un gand: "...criminalul ar fi putut folosi blestemul Abracadabra, fara sa se mai chinuie sa faca un asemenea loc al crimei."
Criminalul - sau criminala- probabil si-a cunoscut victima. A avut un motiv sa fie atat de sadic in noaptea aceasta. O facuse din razbunare sau din dorinta de a ameninta pe cineva. - Da, trebuie sa plecam, am incuviintat din cap. Ganditi-va ce s-ar intampla daca ne-ar gasi Filch pe aici... - Ar face niste conexiuni cam rapide, completa Alice. Am tacut. Cum va reactiona intreg castelul Hogwarts cand va afla ca un elev fusese asasinat in timpul noptii? Din cate stiam, ultimele atacuri de genul acesta se intamplasera atunci cand fusese deschisa Camera Secretelor ultima oara.. iar directorul s-a trezit suspendat, cu posibilitatea ca scoala sa fie inchisa. Numai ca atunci nu murise nimeni. - Haideti sa cautam fantoma aceea.
and the crashes are heavy for a sinner like me ~
![]() ![]() You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch. Love you, Bells.
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Dancing with ghosts. | Desiree Rose Goth | 36 | 5,365 |
11 Aug 2011, 22:09 Last Post: Desiree Rose Goth |