Love is like a sin.
|
27 Mar 2011, 22:30
(This post was last modified: 27 Mar 2011, 22:48 by Odette B. Malfoy.)
|||
|
|||
Am inlemnit cand am auzit glasul lui Blake in spatele nostru. Rase putin cu Tamara dar apoi spre marea mea mirare ne lasa singuri. Eram inca in genunchi rosie ca focul. M-am uitat la Fred si i-am zambit fericita. Acesta zambi si el si ma lua in brate ridicandu-ma de la pamant. Mi-am pus mainile in jurul gatului sai pentru a nu cadeam apoi i-am soptit la ureche in reptomita pentru ca asa ne placea noua sa vorbim:'Vreau sa continuam.'
Cand ma auzi Fred rase usor si incepu iar sa ma sarute. La un moment dat am simtit o durere in spate si in mana dreapta. Imi dadu drumul sa cad si disparuse. Plecase ma lasase singura, nu-mi venea sa cred. "Fred!" am tipat fara sa ma ridic de pe jos. Am mai strigat de vreo trei ori dar acesta nu raspunse. Ma parasise, ma lasase acolo si plecase fara sa-i pese. Stateam acolo intrebandu-ma de ce facuse asta apoi am simtit cum cineva vine in spatele meu. Mi-am intors repede capul dar nimeni nu era acolo probabil ma gandeam atat de mult la Fred incat mi se paruse dar cand m-am intors sa privsc in fata cineva statea foarte aproape de mine si ma facu sa tip dar era doar Fred care avea chef de glume. "Fred nu ma mai speria asa, ce enervant esti uneori." am zis incepand sa rad zgomotos. "Cum mi-ai spus mi-ai spus enervant!? Ei lasa ca mai vedem noi." spuse acesta incepand sa ma gadile. Acesta era punctul meu cel mai slab daca ma gadila cineva radeam incontinuu fara sa ma mai pot opri. Cel mai tare ma gadilam in zona coastelor si Fred stia asta din pacate. Radeam incontinuu si incercam sa-i spun ceva lui Fred dar nu puteam din cauza rasului care probabil se auzea pana la Tamara si Blake. Am tras aer in piept oprindu-mi rasul pentru cateva secunde si am sarit pe Fred imbratisandu-l si incepand sa-l sarut. Acesca isi puse mainile in jurul meu si ma saruta si el dar deotata ma impinse la o parte strigand: "Ce dracusor esti!" "Stiu." am zis incepans iar sa rad de Fred care isi duse mana la gura. Il muscasem. "Bine daca asa vrei, vin-o la mine." zise Fred intinzandu-mi mana. "Nu nu si nu. Stiu ce vrei sa faci." am zis punandu-mi mainile in in jurul coastelor. M-am ridicat in picioare vrand sa imi iau distanta. Fred se ridica si el venind amenintor spre mine. Am inceput sa rad si sa ma misc mai repede apoi luand-o la fuga. Am fugit pana cand am dat in alta straduta dar nu mi-am dat seama ca la vreo sase metri de mine erau Blake si Tamara. Fred veni in fata mea si ma speriase putin facandu-ma sa tresar am vrut sa plec dar acesta isi puse mainile in jurul taliei mele si nu aveam ce sa mai fac. Ma saruta iar pasional si ma si muscase putin pentru a-si lua revansa. Am icnit din cauza durerii neasteptate dar nu ma deranja nu l-am dat pe Fred la o parte de pe mine. "Va vedem!" striga Blake. "Si va auzim" striga si Tamara care probabil se referea la icnetul de mai devreme. Fara sa-i bag in seama prea mult mi-am luat o mana de pe soldurile lui Fred si am facut un semn catre Blake. "Nu-i frumos din partea ta." striga Blake razand. Odette Bellatrix Malfoy
![]() In Slytherin you'll make your real friends.... |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|