|
28 Mar 2011, 11:50
|
|
Rachelle Hathaway
|
RP Posts: 650
Casa: Astropufi
Galeoni: 719
Animal: Leopard de Zapada-Akasha
Slujba: Vanzator la "Drogherie magica"
|
|
- Imediat cum fusem trantita cu capul de zid,lesinasem.Durerea fiind naucitoare,exact asa eram naucita.Nu puteam intelege,nu puteam distinge ce se intampla.Corpul meu incerca sa respinga durerea si am fost absorbita din nou si din nou intr-un intuneric care taia secunde intregi sau poate minute din agonie,ingreunandu-mi capacitatea de a percepe realitatea.Am incercat sa le separ.Irealitatea era neagra si nu durea atat de mult.Cand am deschis ochii ma trezisem intr-o incapare intunecata,speriata m-am ascuns in cel mai indepartat colt strangandu-mi genuchi la piept ascunzandu-mi fata.Stiam ca nu aveam nicio sansa sa scap de aici,cand am inceput sa aud niste pasii venind spre mine.Am inceput sa ma panchiez.Dar o lumina inunda camera vazandu-l pe acel tip ciudat cu un cutit in mana.Veni spre mine luandu-ma de umar ma ridica de perete trantindu-ma de cateva ori incepand sa ma sarute.Era ciudat ca nu puteam sa ma misc sau sa imi folosesc vreo putere impotriva acelui ciudat,cand se apropie de urechea mea soptindu-mi,ca sunt foarte frumoasa si sa-i spun ca-l iubesc daca nu vreau sa ma aleg cu un cutit in umar.Am tresarit cand i-am auzit vocea dar nu aveam sa-i spun asta niciodata."Spune-o"zise acesta vesel pregatind cutitul."Il iubesc pe Blake."am tipat eu nervoasa cand am simtit lama ruginita a cutitului cum imi strapunse pielea facandu-ma sa scot un tipat."Daca nu ma saruti in acest moment iti voi omora prieteni."zise tipul cu zambetul pe buze.M-am apropiat de el cu scarba acceptand prostia pe care mi-o ceruse tineam prea mult la ei ca sa-i vad mortii.Cand auzisem glasul lui Blake parea ca tipa la Lily si Fred,atunci tipul misterios ma dadu la o parte infingand cutitul iar in bratul meu.
Am incercat sa ies din acel hambar am iesind afara schiopatand.Abea puteam sa ma tin pe picioare.Cand psihopatul incepu sa-i spuna tot felul de tampenii lui Blake cum ca l-as ura sau ca nu as mai tine la el.Dar ma bucuram ca nu-l asculta dar problema era ca-l facu sa vada niste imagini pe care mi le trimise si mie in minte.Eram eu cu acest dobitoc sarutandu-ne iar eu find vesela.Pana cand aparuse o alta imagine cu mine si el facand altceva ceea ce-l facu pe Blake sa darame un perete si sa ii bata inima din ce in ce mai tare."Nu-l asculta pe asta."am murmurat eu trista.Blake se apropii de tip zicandu-i ca poate sa ma ia si sa faca ce vrea cu mine.Ceea ce ma facu sa tresar si sa imi lacrimeze ochii,chiar si initiala numelui sau disparu de pe bratul meu ceea ce insemna ca vraja fuse anulata."Daca tu crezi ca asa va fi mai bine." am zis eu stergandu-mi lacrimile.M-am dus la Lily care zacea aproape moarta pe jos am vindecat-o total trezindu-se uitandu-se confuza in jurul ei.Mi-am luat adio de la ea de la toti trei mergand inainte cu tipul ala care ma lua violent de umar mergand inainte.Cand acel psihopat cazu la picioarele mele mort facandu-ma sa tip,cand Blake lua cutitul ruginit si zimtat apropiindu-se de mine punandu-l la gatul meu.Am mers cu spatele dar nu mai aveam unde sa mai merg din cazua peretelui care imi statea in cale.Apasase destul de mult incat incepu sa sangereze locul am inchis ochii speriata cand Blake incepu sa ma imbratiseze si sa ma sarute asa cum o faceam noi deobicei."Trebuie sa recunoastem suntem cam disperati."zise acesta imbratisandu-ma strans.
Two is accopany ; three is a party !.
![[Image: tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo1_250.gif]](http://24.media.tumblr.com/tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo1_250.gif) ![[Image: tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo2_250.gif]](http://29.media.tumblr.com/tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo2_250.gif)
Give me love like never before, 'cause lately I've been craving more, And
It's been a while but I still feel the same, Maybe I should let you go, You
Know I'll fight my corner, And that tonight I'll call ya, After my blood is
Drowning in alcohol, No I just wanna hold ya.
|
|
Users browsing this thread: 2 Guest(s)
|
|