Thread Closed 
Love is like a sin.
28 Mar 2011, 12:49 (This post was last modified: 28 Mar 2011, 12:58 by Odette B. Malfoy.)
Stateam acolo mai mul moarta decat vie si totusi imi doream sa mor si sa se termine odata acea durere. Am simtit o mana calda pe pieptul meu apoi parca toate lucrurile deveneau clare. Tamara ma vindecase apoi ciudatul ala o luase afara se certase putin cu Blake auzeam tot si puteam sa vad prin usa deschisa dar nu ma ridicasem de acolo de jos. Am aprins cateva lumanari cu bagheta pentru a face lumina. Mi-am dus mana la piept si acolo nu mai era nici o rana dar locul incepea iar sa ma doara destul de tare. M-am ridicat in capul oaselor incepand sa tusesc sange. "La naiba!" am murumurat nervoasa facand cu bagheta un pahar cu apa limpede si rece. Dupa ce am baut m-am simtit putin mai bine Niste zgomote se auzeau din dreptul usii dar nu vedeam pe nimeni si am aruncat paharul. O silueta cu gluga il prinse si ii dadu drumul jos si acesta e sparse in mii de cioburi mici.
"Traiesti!" exclama Fred dadu-si gluga jos. Avea lacrimi in ochi.
"Doar nu credeai ca am murit, nu-i asa?" am intrebat zambind.
Devoratorul veni langa mine si ma aseza la el in barate spuandu-mi cat de mult ma iubeste. I-am zambit si am inceput sa-l sarut exact asa cum ma saruta el acum vreo ora inainte sa apara psihopatul ala. Eram toata pe el si nu ma mai gandeam la nimic altceva.
"Lily... nu acum... e cineva..."incerca el sa spuna ca e cineva in spatle nostru dar le-am simit prezenta stiam ca erau Tamara si Blake.
"Mai taci! Eu credeam ca nu am sa te mai vad niciodata si tu-ti faci griji ca Tamara si Blake se holbeaza la noi asa, le-ar mai trebui doua scaune si niste popcorn sau pote o canapea aramie." am zis facandu-l pe Fred sa rada apoi am inceput iar sa-l sarut. L-am auzit pe Blake murmurand ceva care semana mai mult cu o injuratura dar nu am mai zis nimic. Dupa vreo zece minute m-am ridicat de pe Fred brusc apucandu-ma cu mainile de cap si incepand sa tip. Tocmai vazusem o imagine cu Fred mort langa zidul daramat si cea care il omorase eram eu. Si locul din piept incepea sa ma doara. Oare Tamara facuse asta pentru a ma potoli si pentru a ma ridica de pe Devorator sau psihopatul nu murise. Fred se ridica in picioare vrand sa vina langa mine dar deja o luasem la fuga prin micuta incapere pana la usa. Am iesit afara uitandu-ma dupa cadavrul psihopatului dar nu era acolo si pe peretele casutei scria
Quote:Sunt cea mai periculoasa persoana din viata ta si nu ma voi opri pana cand nu voi obtine ceea ce vreau, mai tii minte cand mai omorat Lily si ai scris asta cu sangele meu?
Am tipat iar vrand sa o iau fa fuga dar o mana se infipse in parul meu si bineintels era psihopatul.
"Acum te voi omora si eu pe tine singura deferenta e ca tu nu te vei mai trezi apoi urmatorul e Blake pentru ca si el m-a omorat, Tamara va fi a mea si Fred... tu vei suferitoata viata ta dupa biata Lily" spuse el tragandu-ma de par.
Ma zbateam incercand sa scap dar eforturile mele erau in zadar.
"Nu te vei atinge de nici unul dintre noi." am zis printre dinti scotand un briceag din buzunar si infingandu-l in gatul psihopatului. Era un priceag fermecat putea taia orice oricat de gros si de dur ar fi fost. Aveam de gand sa-l decapitez si sa-i dau foc asa sigur nu avea cum sa mai invie ar f fost imposibil. Dar nu stiam daca aveam sa rezist unei asemenea provocari. Am scos cutitul din gatul sau apoi i l-am infipt in inima facandu-l sa cada in genunchi.
"Sigur ca imi amintesc cum am incercat sa te omor dar cum o voi face cum trebuie." am zis pregatindu-ma sa dau lovitura finala.
"Nu poti sa ma omori."zise acesta printre hohote de ras.
"Serios?" am intrebat zambind apoi am inchis ochii simtind cum cutitul trece prin carnea ciudatului.
Se auzi un strigat de uimire din partea celor trei prieteni si cand am deschis ochii priveam un corp fara cap. Am inghitit in sec pentru ca mi se facuse rau si incepeam sa ametesc, nu-mi plcea deloc ceea ce vedeam.
"Incendio."am murmurat pentru a sfarsi totul. "Asta patesti daca te pui cu pretenii mei." am zis mergand incet spre Fred Tammy si Blake.
"Esti bine?" am intreba Fred vrand sa ma sarute dar l-am oprit dand din cap in semn ca nu sunt bine.
"Mi-e greata... ce-am facut mai devreme a fost oribil... atat de mult sange." am zis ascunzandu-mi fata la pieptul lui Fred.
"Adevarul e ca nu a fost o priveliste prea frumoasa"zise si Fred stramband din nas din cauza mirosului care impanzea aleea si mi se facea si mai rau.
Fred scoase din buzunar o sticluta in care avea o potiune. Stiam potiunea aia o purta mereu la el pentru orice eventualitate. Era pe bza de plante si era buna pentru dureri de cap si greata. Am luat sticluta si am sorbit putin din ea dar am scuipat-o imediat strambandu-ma.
"Te asteptai la Ogden's Old Firewhisky?" intreba Fred razand si incercand sa ma faca sa inghit putin din potiunea aia scarboasa.
"Tamara vrei si tu? Pari cam palida." spuse Fred intinzandu-i sticluta.
Aceasta o lua si bau si ea putin strambndu-se.
"Haideti la o plimbare sa plecam de aici."am zis luandu-l pe Fred de mana si mergand inainte.

Odette Bellatrix Malfoy
[Image: 210muiw.png]

In Slytherin you'll make your real friends....

Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
Love is like a sin. - by Rachelle Hathaway - 25 Mar 2011, 20:42
RE: Love is like a sin. - by Odette B. Malfoy - 25 Mar 2011, 22:02
RE: Love is like a sin. - by Rachelle Hathaway - 25 Mar 2011, 23:42
RE: Love is like a sin. - by Odette B. Malfoy - 26 Mar 2011, 14:35
RE: Love is like a sin. - by Rachelle Hathaway - 26 Mar 2011, 15:32
RE: Love is like a sin. - by Odette B. Malfoy - 27 Mar 2011, 13:56
RE: Love is like a sin. - by Rachelle Hathaway - 27 Mar 2011, 15:07
RE: Love is like a sin. - by Odette B. Malfoy - 27 Mar 2011, 19:17
RE: Love is like a sin. - by Rachelle Hathaway - 27 Mar 2011, 20:33