Thread Closed 
Un moment de liniste... sau poate nu...
28 Mar 2011, 20:58
  • Anaella inca nu se planse ca ii provocat durere,uneori era foarte greu sa fi rea.I-am zambit fetei dandu-mi ochii peste cap,m-am asezat inapoi pe pamant spunandu-i ca poate sa faca ce vrea dar daca va muri nu voi raspunde de ea.Dar daca isi dorea puteam pur si simpul sa-i arunc cadavrul in Padure alaturi de devorator."Anaella,stiu ca ti se pare ciudat dar am omorat inca trei devoratori."am zis eu aducandu-mi aminte cu cata dragoste ii omorasem eu in acele noptii.Ma ranisera ii ranisem.Logic?Oricum aveau sa moara intr-o zi sau alta.Le-am usurat viata."Si uite asa Ekatherine a ajuns urmarita."am chicotit eu cand mi-am rostit al doilea pronume.Doar cateva persoane stiau de el,parca imi placea mai mult Tamara.Dar devoratorul-Kellan,numele sau stupid ma stia drept Katerina.Bietul de el uitase de E-ul din fata numelui.

"Si te intelegi mine cu sora mea?"
    am murmurat eu dandnu-mi ochii peste cap.Am cascat obosita jucandu-ma cu sireturile tenesilor mei negri."Adica Lily,nu iti face griji nu e sora mea doar ca imi e prietena buna."am murmurat eu eliminand durerea din corpul Anaellei.Nu merita asta.Inca.Oricum puteam sa o fac oricand doream eu.Imi placea sa ma joc.

Two is accopany ; three is a party !.
[Image: tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo1_250.gif][Image: tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo2_250.gif]
Give me love like never before, 'cause lately I've been craving more, And
It's been a while but I still feel the same, Maybe I should let you go, You
Know I'll fight my corner, And that tonight I'll call ya, After my blood is
Drowning in alcohol, No I just wanna hold ya.

Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
RE: Un moment de liniste... sau poate nu... - by Rachelle Hathaway - 28 Mar 2011, 20:58

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Singura...sau poate nu? Ema Snow 6 1,423 13 Feb 2011, 15:13
Last Post: Luna Slytherin
  Clipe de Liniste Shayera Holl 8 1,552 13 Aug 2009, 17:23
Last Post: Shayera Holl