Un moment de liniste... sau poate nu...
|
28 Mar 2011, 21:37
|||
|
|||
-" Cum sa-ti spun nu suntem cele mai bune prietene. A experimentat ceva vraji pe mine." am murmurat eu.
Am simtit ceva ciudat in corp. O usurare. Nu mai simteam durerea ce-mi invaluia corpul. Deci Tamara omorase deja trei Devoratori ai Mortii. Trebuia sa-mi aduc aminte sa nu ma pun cu ea. Chiar daca sunt incapatanata sa castig, imi merge mintea la planuri de scapare, dar sa ma pun rau cu cineva ca Tamara chiar ar fi nebunie curata din partea mea. -" Si cum ati ajuns sa va imprieteniti. " Mi se parea ciudat Tamara parea destul de amabila, lasand la o parte faptul ca era furioasa pe acel Devorator al Mortii. Cum ajunsese ea sa se imprieteneasca cu Lilly care la inceput parea de treaba in afara de apatitia Cercetas-> Viperin, dar care s-a dovedit foarte rea. Mi se parea un lucru bun ca Tamara nu era de partea Devoratorilor, ba chiar se lupta cu ei, dar prietena ei cea mai buna era una dintre ei. Ciudat? Mi-e nu mi se parea logic. OOC: Scuze pentru exprimarea mea care lasa de dorit din ultimul alineat. ![]() " Tu esti...nu esti tocmai dragostea vietii mele, pentru ca imi doresc sa te iubesc mult mai mult... Dragostea existentei mele. Te voi iubi pe vecie- in fiecare zi din vecie... " by Stephenie Meyer |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Singura...sau poate nu? | Ema Snow | 6 | 1,232 |
13 Feb 2011, 15:13 Last Post: Luna Slytherin |
|
Clipe de Liniste | Shayera Holl | 8 | 1,328 |
13 Aug 2009, 17:23 Last Post: Shayera Holl |