|
|
Un moment de liniste... sau poate nu...
|
28 Mar 2011, 22:51
|
|
Rachelle Hathaway
|
RP Posts: 650
Casa: Astropufi
Galeoni: 719
Animal: Leopard de Zapada-Akasha
Slujba: Vanzator la "Drogherie magica"
|
|
- Am oftat cand am auzit ca Anaella inca nu pricepuse nimica.Ce era asa de greu?Un devorator ma urmareste pentru iubirea pe care o impartasesc altui devorator.Iar Lily?Imi este ca o sora dupa cate a facu pentru mine in ciuda imprieteniri noastre ciudate din padure.I-am povestit despre cum ne-am intalnit in Padurea lui Dean de cate ori ne-am luptat si certat intre noi la inceput.Si cum am cunoscut iubirea.Un sentiment minunat.I-am povestit chiar si cum ma rugau sa ma alatur lor dar refuzasem de atatea ori crezand ca nu pot ucide pe nimeni.Dar m-am inselat.Si chiar asa de ce ii povesteam toate astea unei necunoscute pe care o stiam de doar cateva minute?Si oricum daca ii va povesti cuiva tot ce va vedea sau auzi in noaptea aceasta o distrug.
"O stiu de un an..."i-am zambi eu Anaellei care parea sa mai priceapa cate ceva."Stiu ca o sa sune ciudat dar...acei devoratori pe care i-am omorat a fost pentru ca s-au bagat in viata mea."Sincer pana acum cativa ani ii uram pe cei de la viperini,le gaseam tot felul de porecle stupide sau jigniri la adresa lor.Iar acum?Stau cu ei aproape in fiecare zi.Desigur spre uimirea tuturor cum o ciudata ca mine inca mai supravietuieste."Ce mai vrei sa stii?"am intrebat-o plictisita.
Two is accopany ; three is a party !.
![[Image: tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo1_250.gif]](http://24.media.tumblr.com/tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo1_250.gif) ![[Image: tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo2_250.gif]](http://29.media.tumblr.com/tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo2_250.gif)
Give me love like never before, 'cause lately I've been craving more, And
It's been a while but I still feel the same, Maybe I should let you go, You
Know I'll fight my corner, And that tonight I'll call ya, After my blood is
Drowning in alcohol, No I just wanna hold ya.
|
|
Messages In This Thread |
RE: Un moment de liniste... sau poate nu... - by Rachelle Hathaway - 28 Mar 2011, 22:51
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|
|