Cand si la ce varsta ati citit pentru prima data Harry Potter?
28 Mar 2011, 23:09
Hmm, bună întrebare. Cred că aveam în jur de 10-11 ani. Mi-a cumpărat maică-mea primele două cărți de ziua mea și eram foarte supărat. Îmi doream și eu o mașinuță ceva, și ea îmi cumpără cărți Finna Eh, și eram o dată în casă și nu mă lăsa afară, eram supărat n-aveam ce face, și ori m-a pus ea ori de bună voie, nu mai țin minte, m-am apucat să citesc prima carte. Eh și atât mi-a trebuit Finna De atunci, din ziua aia(Duminică parca a fost) sunt un mare fan HP. Iubesc cartea asta și faptul că (încă) sunt pe acest forum cred că dovedește asta. HP înseamnă și va însemna ceva foarte important în viața mea. Experiența de a citi această carte la o vârstă mai fragedă e absolut înmărmuritoare. Știu căa veam vreo 13-14 ani și eram atât de trist că HP avea o prietenă și eu nu. Îmi doream și eu să iubesc, să mă ascund pe la colțuri ca să o sărut, să o protejez. Eh. Se schimba vremurile. Cert e că am recitit recent vreo două cărți parcă, însă nu am timp de mai mult. Vreau să le recitesc pe toate dar acum mna... O să văd eu.

Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
RE: Cand si la ce varsta ati citit pentru prima data Harry Potter? - by Raizen Isildur - 28 Mar 2011, 23:09

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Cui i se datoreaza aventura mea Potter? Darkason Pain 1 1,929 22 Oct 2011, 03:34
Last Post: Valentino Gaunt
  Harry Potter Prequel Kennya Allen 2 1,885 30 Apr 2011, 01:09
Last Post: Kennya Allen
  Rezumat Harry Potter si Ordinul Pheonix James Potter 0 2,023 10 Apr 2011, 15:41
Last Post: James Potter
  Rezumat Harry Potter si Printul Semipur James Potter 0 2,518 10 Apr 2011, 15:36
Last Post: James Potter