|
|
Un moment de liniste... sau poate nu...
|
28 Mar 2011, 23:52
|
|
Rachelle Hathaway
|
RP Posts: 650
Casa: Astropufi
Galeoni: 719
Animal: Leopard de Zapada-Akasha
Slujba: Vanzator la "Drogherie magica"
|
|
- Eram fericita ca Anaella intelesese in sfrasit.Nu era chiar asa de greu sa iti dai seama.Imediat cum m-am trantit pe jos cercetasa ma intreba de ce imi doresc uneori sa fi picat la viperini."Poate pentru ca m-am schimbat,chiar imi iubesc casa."Mi-am dat ochii peste cap incercand sa ma culc dar fusem intrerupta de devoratorul care ma urmarea de ceva zile.Era inalt slab cu ochii caprui si parul negru care stralucea in lumina luni.Am inceput sa rad,chiar nu ma clintisem din loc spre deosebire de Anaella care deja se departa de mine.In spatele meu era un coapc ceea ce nu imi era greu sa-l daram peste acesta.Copacul batran cazu pe jos fara a ma clinti din loc razand cand Ian-devoratorul isi prinse piciorul in trunchi.M-am intors pe burta leganandu-mi picioarele."Acum stiu ce a vazut ala la tine."zise Ian bufnindu-l rasul.Dar imediat cum aduse vorba de prietenul meu,il ingenuchiasem facandu-l sa tipe si sa ma implore sa termin cu durerea.Ma descurcam la tortura.Am oftat plictisita ridicandu-ma facand sa apara un cutit in mana mea."Mai mai mai...ce vom face in seara aceasta cu trupul tau?"am zis eu punandu-mi cutitul intre buze taindu-ma de cateva ori.
Am cascat obosita cand Ian disparu din fata mea,folosindu-si puterea ma tranti de trunchiul unui copac facandu-ma sa rad.In cateva secunde eu eram cea care era peste el.Voiam sa ii bag cutitul in inima dar nu voiam ca Anaella sa vada toate chestile astea.Stiam cum s-ar simti asa cum eram si eu cand ii vedeam pe prietenii mei ucigand persoane.Mi-am folosit o alta putere facandu-l sa cada mort la picioarele mele.M-am indepartat de el dandu-i foc."Imi pare rau ca ar fi trebuit sa vezi toate astea."Chiar ma simteam prost pentru ca imediat imi adusem aminte de mine mica si speriata si cum se jucasera cu mine odata.
Totul face parte din rpg,Any.
Two is accopany ; three is a party !.
![[Image: tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo1_250.gif]](http://24.media.tumblr.com/tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo1_250.gif) ![[Image: tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo2_250.gif]](http://29.media.tumblr.com/tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo2_250.gif)
Give me love like never before, 'cause lately I've been craving more, And
It's been a while but I still feel the same, Maybe I should let you go, You
Know I'll fight my corner, And that tonight I'll call ya, After my blood is
Drowning in alcohol, No I just wanna hold ya.
|
|
Messages In This Thread |
RE: Un moment de liniste... sau poate nu... - by Rachelle Hathaway - 28 Mar 2011, 23:52
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|
|