Thread Closed 
Too much homework
29 Mar 2011, 21:25 (This post was last modified: 29 Mar 2011, 21:31 by Valentino Gaunt.)
Poate ca sunetul ploii care batea in geam sau zgomotul lemnului vechi care trosnea in foc m-a trezit . Nedumerit , am deschis ochii si m-am uitat in jur . Ma aflam in pivnita viperinilor la caldura unui semineu vechi si prafuit , intr-un fotoliu masiv de culoare verde smarald . Spatele ma durea ingrozitor . . . poate din cauza pozitiei in care am adormit . . . sau poate de la antrenamentul de Quidditch de mai devreme .
Langa mine zacea pe jos o carte uitata: Potiuni Avansate . "Of" imi spun . . . pana maine dimineata trebuie sa termin eseul la Potiuni. Prima mea reactie a fost sa iau cartea de jos si sa continui cu invatatul . . .dar la jumatatea drumului am ezitat . . . imi era cam foame si "pana la urma urmei . . . pana maine la ora de Potiuni mai e destul" ma gandesc eu cu un ton optimist.Imi ridic maneca mainii stangi si ma uit la un ceas de un argintiu stralucitor brodat cu pietre negre si cu foarte multe limbi in forma de serpi, cu multe cadrane mici care se invarteau incontinuu (sincer nici eu nu stiu la ce imi foloseau toate) si zic"Exact ora mesei". Ma ridic din fotoliu cu scopul de a ma indrepta spre Marea Sala. Cum ma indepartez de semineu simt cum imi ingheata mainile si picioarele . Piatra rece din Pivnita Viperinilor creea o atmosfera friguroasa intotdeauna asa ca hotarasc sa ma indrept catre dormitor sa imi iau sacoul pe mine inainte sa urc spre Marea Sala. Ajung la patul meu dar o cutie de la baza patului imi capteaza atentia. Era invelita intr-un ambalaj auriu si avea si o scrisoare deasupra. O ridic si indata imi dau seama de la cine este. O desfac si citesc
"Draga Valentino ,

Vreau sa iti spunem ca suntem foarte bine si ca ne e dor de tine. Ti-am trimis ceva sa se asorteze cu geaca care ti-am cumparat-o de Craciun : o pereche de ghete din piele de dragon foarte silentioase . Intelegi tu ce spun. Eu si tatal tau stim in cate probleme ai intrat pentru ca ai parasit Camera de zi pe timp de noapte si ai incercat cu prietenii tai sa petreci o noapte in Padurea Interzisa.Ai grija sa nu faci prea multe prostii . Te pupam.
Cu drag, Mama si Tata"

Cu un zambet arogant pe buze rup ambalajul cutiei si scot o pereche de ghete dintr-un material foarte rigid de culoare neagra si le pun in picioare. Podeaua subreda a dormitorului nu mai scartaia de nici un fel cand paseam , parca mergeam pe nisip. Imi pun si sacoul pe mine , ma uit in oglinda , si cu un zambet narcisist parasesc Camera de Zi , urc scarile si ma indrept spre Marea Sala.
Ajuns in fata usilor aurii care se ridicau maiestuos pana in tavan , constat ca sunt inchise. Ma uit imprejur nedumerit si observ ca mai era o singura persoana in fata usilor . . . Ma indrept spre ea si ii spun:
"Buna"

OOC: Rose please continue Happywide
Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
Too much homework - by Valentino Gaunt - 29 Mar 2011, 21:25
RE: Too much homework - by Valentino Gaunt - 29 Mar 2011, 22:10
RE: Too much homework - by Valentino Gaunt - 30 Mar 2011, 22:19
RE: Too much homework - by Valentino Gaunt - 01 Apr 2011, 01:35
RE: Too much homework - by Valentino Gaunt - 01 Apr 2011, 19:36
RE: Too much homework - by Valentino Gaunt - 02 Apr 2011, 04:05
RE: Too much homework - by Valentino Gaunt - 18 Apr 2011, 23:01