Love is like a sin.
|
29 Mar 2011, 22:12
|||
|
|||
"Mersi." am murmurat sa auda doar Fred pentru ca il puse la punct pe Blake. Dupa ce acesta isi termina sirul de injuraturi am multumit in gand crezand ca nu avea sa se mai opreasca. Blake se uita urat la mine reprosandu-mi ca am stricat o minunatie de pian. I-am spus indignata ca fusese un accident. "Din vina mea." adauga Fred ganditor. "Ce s-a intamplat?" intreba Tamara curioasa. Am dat sa spun ca nimic important cand Blake spuse ca Fred m-a impins de pe o casa dar defapt eu cazusem pentru ca ma speriasem si pentru ca nu eram decat o impiedicata.
"Pana aici! Nu te mai las sa-mi patrunzi in ganduri." am strigat aruncand o bucata de pian in capul lui Blake facandu-l sa spuna ceva cum ca voi plati pentru asta apoi mai spuse cateva injuraturi. Dupa ce se mai potoli putin ii porunci Tamarei sa imi tina mainile imobilizate. Zambetul imi pieri de pe buze dandu-mi seama ca Blake vroia sa ma gadila si sa ma tortureze in asa fel incat as fi preferat sa fiu torturata cu blestemul Cruciatus. "Iti spun frumos o singura data, spune ca iti pare rau." zise Blake suflecandu-si manecile. "Imi pare rau... ca nu te-am lovit mai ...." am vrut sa zic dar nu am apucat sa termin propozitita pentru ca am inceput sa tip deoarece Blake incepuse tortura. Nu am tipat atat de tare nici cand m-a torturat Amanda in Padurea Interzisa si... in fine in multe alte sitatii. Blake se opri lasandu-ma sa respir putin. "Acum spui ca-ti pare rau?" intreba Blake zambind. "Iti jur ca imediat ce imi da Tamara drumul o sa-ti dau una direct in...." am vrut sa continui dar Blake arunca pe mine o multime de scarbosenii cu multe picioare. Tipam si dadeam din picioare ingrozita. Uram gandacii pur si simplu nu puteam sa ii suport. "De ajuns." spuse Fred luand gandacii de pe mine. Blake ofta si incepu iar sa ma gadile. Ma miram cum de nu trezisem oamenii care locuiau pe Aleea Nocturn cu tipetele mele. "Am spus ca e de ajuns." spuse Fred napustindu-se asupra lui Blake si luandu-l de pe mine si trandindu-l usor intr-un perete. Tamara imi dadu drumul si am tasnit in picioare. Fred si Blake incepura sa rada impreuna de ceea ce facusera. Eu totusi nu ma asteptam sa intervina Fred asa. Eram chiar uimita. M-am dus la el si l-am sarutat usor pe buze. "Asa! Acum pupati-va ca nu ati mai facut-o de mult!" striga Blake fluturandu-si mainile prin aer. Nu l-am bagat in seama dar m-am dat repede de langa Fred cand o voce de femeie se auzi: "Hai mai repede de aici s-au auzit tipetele alea infioratoare." spuse femeia ajungand pe alee. M-am uitat cu o spranceana ridicata la femeie apoi am strigat"Expelliarmus." si bagheta ei ajunse in mana mea. "Cine naiba esti?" am intrebat cu un ton glacial. "Mama ei." spuse femeia lasandu-ma cu gura cascata. "Aaa... ma scuzati. Eu sunt Lily Bellatrix Malfoy." am zis intinzandu-i bagheta. Chiar nu vroiam sa fac o impresie proasta. "Eu sunt Fred si el e Blake." zise si Fred politicos intinzand o mana. Odette Bellatrix Malfoy
![]() In Slytherin you'll make your real friends.... |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|