|
29 Mar 2011, 23:10
(This post was last modified: 30 Mar 2011, 18:12 by Rachelle Hathaway.)
|
|
Rachelle Hathaway
|
RP Posts: 650
Casa: Astropufi
Galeoni: 719
Animal: Leopard de Zapada-Akasha
Slujba: Vanzator la "Drogherie magica"
|
|
- Nu sunt basmul tau,nu sunt nici macar romanul de dragoste ce-ti închide carte mulţumindu-te cu-un happy ending, spunandu-ti ce fericiţi au trait protagonistii incarcati de-o superficialitate boema.Nu reprezint nici iubiţii care ies din pagini si sunt creati din satin,satin fragil în contact cu realitatea.N-am sa fiu in veci nici o piesa de teatru,caci viata nu se desfasoara pe acte,dansand intr-o sala prafuita si plimbandu-te prin debarale cu haine mancate de molii ce-si fac cuibul prin colturile cusaturilor.Scumpule,tot ce vezi la mine e un peisaj de vara patat pe alocuri cu nuanţe de agresivitate,auriul acela ce-mi picteaza ploapele si stratul negru ce sta deasupra genelor precum o creanga dreaptă şi inerta.Aseaza-mi trandafiri langa pat si poate am sa te chem la mine.Vino ori stai pe varfuri.Love me.Because I sure as hell love you.Because I sure as hell love you.
Radeam de prietenii mei care se tot cinodaneau cand am auzit vocea subtire ma facu sa tresar si sa ma rog sa nu fie cine credeam eu dar viata intotdeauna te poate surprinde.Langa noi in doar cateva secunde mama mea-Kayla ne privea pe noi,era supla iar parul ei lung de un saten ciocolatiu ii cadea peste umeri iar ochii ei caprui-negri straluceau acum in lumina lunii.Am inghitit in sec ascunzandu-ma pe jumatate dupa Blake care isi puse mana pe umarul incepand sa chicoteasca.Cum putea fi asa de calm?Kayla nu stia absolut nimica despre prietenii mei."Cine sunt ei Katerina?"spuse mama mea strambandu-se dand mana cu Lily si Fred.Uram cand oamneii imi spuneau Ekatherine sau in cel mai rau caz Katerina,de parca ma considera o persoana asa de importanta.Uneori Kayla se credea mai tare ca toti ceilalti,dar adevarul era ca eu eram singura care detina puterea in casa.Mama mea nu putea face acelasi lucruri ca si mine."Sunt prieteni mei,mama."am spus eu rastinandu-ma la ultimul cuvant.Imediat ce ii atinse isi dadusera seama ca sunt viperini si fosti viperini si pe deasupra si devoratori ai mortii."Tamara pleaca de langa ei in momentul asta."tipa Kayla la mine de parca tocmai comisem cea mai groaznica crima.
Mi-am scos bagheta pregatita sa atac daca era nevoie cand mama mea ma observa cum ma agatasem de Blake ceea ce o facu sa faca ochii mari.Deja tremura nevenindu-i sa creada vedeam in ochii ei deja lacrimi cu care se lupta sa nu le verse."Mama,e adevarat."am zis eu zambind cu un colt de gura oftand.Blake itinse mana incercand sa para politicos dar niciodata nu era.Daca mama mea afla vreodata adevaratul lui comportament m-ar fi trimis la scoala de corectie."Incantata."zise ea zambindu-i sincer ceea ce ma facu sa imi dau o palma peste fata.Kayla nu suporta devoratori pe motiv ca ii atacase mama dar acum chiar era incantata,dar ceva ma framanta.Blake aminteste-ti cine este iubita ta. i-am zis eu ceea ce-l facu sa zambeasca si sa chicoteasca.Mama mea ne spuse ca se bucura pentru noi,dar ceea ce o facu sa fie fericita fu faptul ca Blake se descurca la occlumantie,mereu isi dorea ca eu sa invat de la cineva si pentru asta ma mai lasase sa mai merg la Londra cu cei trei."Glumesti?"am zis eu surprinsa imbratisand-o strans multumindu-i."Numai de invata o sa se ocupe ei."murmura Lily cu capul in pamant incercand sa-si ambtina rasul."Lily sa vezi ce patesti dupa."murmura Blake asa de incet incat mama mea nu auzise nimica.Aceasta imi raspunse zicandu-i ca merit deoarece am crescut in cateva luni faceam optsprezece ani si partea cea mai buna Blake implinea nouaprezece ani si Fred ajungea la aceeasi varsta ca si mine ceea ce ii dadea voie sa faca tot ce ii trecea prin cap."Te iubesc Tam."sopti mama mea punandu-si o mana in parul meu.Truth is, i miss you all time,every second,every minute,every hour,every day.
Two is accopany ; three is a party !.
![[Image: tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo1_250.gif]](http://24.media.tumblr.com/tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo1_250.gif) ![[Image: tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo2_250.gif]](http://29.media.tumblr.com/tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo2_250.gif)
Give me love like never before, 'cause lately I've been craving more, And
It's been a while but I still feel the same, Maybe I should let you go, You
Know I'll fight my corner, And that tonight I'll call ya, After my blood is
Drowning in alcohol, No I just wanna hold ya.
|
|
Users browsing this thread: 2 Guest(s)
|
|