Thread Closed 
Too much homework
30 Mar 2011, 16:24
M-am uitat la Valentino chicotind. Imi puteam da seama ca ii era foarte foame,dar stia cum sa para discret asa ca m-am rezumat la doar un zambet sincer. Adevarul este ca nu prea ma simteam infometata,dar cand Vali a pronuntat de dulce mi s-a facut si mie pofta. Oare unde erau toti spiridusii de casa? Oare unde erau restul vrajitorilor din castel? Nu avea cum sa fie toata sala goala,nu era cu mult trecut de sase,nici macar ca data trecuta cand fusesem aici si nu mai gasisem pe aproape nimeni,in afata de Lily,o Cercetasa foarte de treaba. Mi-am mutat privirea catre Viperin strambandu-ma la gandul ca s-a intamplat ceva. Totul era suspect: farfurii,majoritatea fiind pline,practic doar vreo cateva fusesera atinse de persoana,pelerine lasate pe bancile noastre lungi care cuprindea fiecare masa,mesele aranjate intr-o forma diferita,cum personal nu le mai vazusem niciodata.

M-am uitat din nou in jur incercand sa cercetez fiecare detaliu minor care cuprindea aceasta sala si observand ca toate lucrurile se leaga m-am uitat catre viitorul Devorator:
"Ei? Ce spui? Ce crezi ca s-a intamplat aici?"

[Image: giphy.gif]
Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
Too much homework - by Valentino Gaunt - 29 Mar 2011, 21:25
RE: Too much homework - by Valentino Gaunt - 29 Mar 2011, 22:10
RE: Too much homework - by Rosalie Vivienne Alden - 30 Mar 2011, 16:24
RE: Too much homework - by Valentino Gaunt - 30 Mar 2011, 22:19
RE: Too much homework - by Valentino Gaunt - 01 Apr 2011, 01:35
RE: Too much homework - by Valentino Gaunt - 01 Apr 2011, 19:36
RE: Too much homework - by Valentino Gaunt - 02 Apr 2011, 04:05