Love is like a sin.
|
30 Mar 2011, 17:02
|||
|
|||
Am chicotit cand l-am auzit pe Blake ca ma amenintase. Kayla se uita la mine cam ciudat apoi isi lua mana din parul Tamarei. Orice avea sa-mi faca Blake dupa merita pentru ca acum era momentul ca eu sa ma distrez. "Ce patesc dupa?" am intrebat eu incet sa auda doar Blake si Fred, poate auzise si Tamara dar nu eram convinsa.
"Eu am auzit niste tipete voi le-ati auzit? vroiam sa ma duc sa vad daca e cineva in pericol." spuse Kayla incruntandu-se. M-am uitat furioasa la Blake dar acesta spuse ca e vina mea. "Ba nu. Tu ai inceput." am zis printre dinti. "S-a intamplat ceva?" intreba mama Tamarei uitandu-se la fiica ei de parca i-ar fi ascuns ceva. Am incercat sa zambesc dar fara succes-Blake incepea sa ma calce pe nervi. "Si cu pianul ala ce s-a intamplat?" intreba Kayla. Era a treia intrebare cate mai avea sa puna? Blake nu se mai putu abtine si incepu sa rada in hohote tinandu-se cu mainile de burta si Tamara chicotea abtinandu-se cu greu sa nu rada ca Blake. Eu cu Fred am lasat capetele in pamanant inrosindu-ne iar Kayla se uita la noi de parca am fi fost nebuni spunand ca inca asteapta un raspuns. "E vina mea. Eu am speriat-o pe Lily si acesta a vrut sa ma atace dar m-am ascuns dupa pian si vraja l-a distrus. " inventa Fred ceva pe moment facandu-l pe Blake sa rada si mai tare. I-am dat un pumn in stomac facandu-l sa tranformandu-i rasul in tuse. Dupa ce tusi vreo cinci minute veni spre mine scotandu-si bagheta. "Ti-am spus ca o sa o patesti si ai sa o patesti." zise Devoratorul facandu-ma sa zambesc. "Nu ma fa sa aduc vorba despre canapele si mese." am zis scotandu-l pe Blake din sarite. Acesta se transforma intr-un suvoi de fum si veni spre mine trantindu-ma la pamant. Am scos un mic tipat in loc de o injuratura apoi mi-am scos bagheta strigand "Stupefy". Blake zbura prin aer apoi se izbi de pamant. Se aduna repede si striga si el un blestem dar am strigat in acelasi timp Protego. Am inceput sa rad de el pentru ca era foarte nevors dar si de mama Tamarei care sa uita la noi foarte speriata. "Rictusemp..." am vrut sa strig dar Fred interveni smulgandu-mi bagheta din mana. "Este a patra oara pe ziua de azi, va rog frumos sa incetati plus ca o speriati pe Kayla." spuse el plictisit. "Eu termin dupa ce termina el primul." am spus in timp ce Blake arunca in mine cu o bucatica din pian. Tamara isi dadu ochii peste cap si ii spuse lui Blake sa termine in acelasi timp in care eu am aruncat inapoi cu bucata din pian in Blake. Apoi nu i-am mai dat atentia si m-am intors spre Kayla spunand: "Imi pare rau, noi ne vrem raul sau..." am vrut sa continui si sa spun ca nu ne vrem raul si nici nu vrem sa ne omoram dar ceva mi se infipse in bratul stang. Am scos bucatica de pian si mi-am ridicat maneca de la bluza pentru a vedea daca e ceva grav. Nu era grav dar sange tot curgea putin. "Mersi Blake, chiar langa vechea cicatrice de cand ai aruncat in mine cu un cutit." am zis razand si apoi l-am rugat pe Fred sa-mi faca un mic bandaj. Blake incepu sa rada apoi veni langa mine. "Ce spuneati ca nu va vreti raul si apoi iti amintesti de cum a aruncat cu cutitul in tine!?" intreba Kayla nervoasa, nu era singura. Femeia asta chiar nu putea sta cinciminute fara sa intrebe ceva sau sa para uimita de ceva? "Asculta, Kayla noi (si am aratat spre mine si Blake) suntem cei mai buni prieteni de cand ne-am nascut. Ne ranim unul pe altul de mai mult de patru ori pe zi uneori aproape ne omoram si asta nu face decat sa ne intareasca prietenia." am zis pe un ton rece. "Te-am lovit cumva la cap?" intreba Blake mirat. "Nu doar ca asta e adevarul." am zis uitandu-ma rece la Kayla. Fred Blake si Tamara se uitau mirati la mine-era probabil al doilea lucru dragut pe care l-am zis despre Blake in ultimele trei luni. Le-am zambit apoi am facut cu bagheta o canapea aramie care semana mult cu cea care era in casa lui Blake. "Ne asezam sa mai dicutam sau facem altceva, vreo plimbare, sau poate gasim vreun pishopat pe care sa-l omoram."am zis uitand ca mama Tamarei era acolo si apropo de ea se uita putin socata la mine. "Glumea doar." zisera Fred Blake si Tamara in cor. Le-am zambit invartind bagheta printre degete apoi am intrebat iar daca stam sau mergem la plimbare. "Stam, oricum nu mi-ati explicat ce era cu tipetele alea." spuse Kayla pe un ton serios asezandu-se pe canapea. Odette Bellatrix Malfoy
![]() In Slytherin you'll make your real friends.... |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|