-Trezirea.
|
30 Mar 2011, 17:03
|||
|
|||
I-am privit pe cei trei Devoratori ai Mortii stiind ca ceva ciudat se intampla. Ei nu stiau ca atunci cand se intampla astfel de lucruri imi dau seama cam despre ce este vorba,dar am preferat sa ignor totul si sa ma intorc in hambar. Am zambit intorcandu-ma catre Tammy,dar se pare ca si ei i se intamplase ceva. Am oftat urmarind-o pana la copac,dar apoi l-am observat pe Blake,asa ca am preferat sa ii las singuri pentru un moment. Stiam ca el o iubeste si ca in doar cateva secunde o va face sa se simta mai bine. M-am uitat apoi dupa Fred si Lily si am rasuflat usurata cand i-am vazut prin apropiere. Cand Blake ma observa se dadu putin la o parte facandu-mi semn sa ma indrept catre Astropufa.
Am zambit cand aceasta spuse ca abia asteapta sa vina in vizita la mine acasa. "Ma bucur ca abia astepti! Sper ca si ceilalti sa fie de acord sa vina ..." Am tras aer in piept,surazand din nou, cand am observat o bufnita alba ca spuma laptelui indreptandu-se catre noi. "Sabri!",am tipat eu uimita la cat de repede a ajuns. Am pupat-o in crestetul fruntii si i-am luat scrisoarea din cioc indreptand-o catre Viperina,fara sa o citesc,bineinteles, rostind: "Lily!..." ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|