|
30 Mar 2011, 18:57
|
|
Rachelle Hathaway
|
RP Posts: 650
Casa: Astropufi
Galeoni: 719
Animal: Leopard de Zapada-Akasha
Slujba: Vanzator la "Drogherie magica"
|
|
- Ma bucuram ca mama mea nu reactionase foarte urat ba din potriva era chiar foarte de treaba.Uneori ma intrebam daca este chiar ea sau doar incearca sa se dea bine.Lily isi scoase bagheta invitand-o pe Kayla sa mai stea,crease o canapea exact ca cea a lui Blake pe care ne prinse Lily si Fred distrandu-ne.Imediat cum am zarit culoarea,am inceput sa tremur si sa respir foarte greu.Mama mea-Kayla vazu groaza din ochii mei se incrunta imi facu semn sa ma asez,am clatinat din cap zicandu-i din priviri.Niciodata.Lily zambi malefic facandu-i cu mana lui Blake sa se aseze incercand sa-i faca loc.Simteam inima sub stratul de piele batand din ce in ce mai repede.Blake era in spatele meu avea aceeasi privire speriata ca si a mea indepartandu-se odata cu mine.Kayla ne privi putin ciudat dandu-si ochii peste cap chicoti."Hai Blake,e suficient loc incat pot fi doua persoane una peste alta.Nu?Si uite ce comoda e si sa nu uitam ca aceasta canapea te incalzeste asa de rau incat iti vine sa-ti dai hainele jos."zise Lily ridicand o spranceana incercand sa-si potoleasca rasul.O sa ne omoare daca o sa continue.imi spuse Blake in gand simtindu-i inima cum batea la fel de repede ca si a mea.Kayla ofta venind in cateva secunde in fata noastra lunandu-ne de mana ne trase fortandu-ne sa ne asezam pe canapea.Imediat cand am atins materialul am tipat cat ma tineau plamanii iar Blake respira din ce in ce mai repede,isi intoarse capul privind-o cu ura pe Lily,viperina incepu sa rada."Mama poti sta tu in locul meu,eu voi sta pe jos."m-am ridicat in graba asezandu-ma cuminte.
Atunci Lily scoase bagheta facand langa mine o masuta maronie-roscata facandu-ma sa tresar iar pe Blake sa faca ochii mari si sa ofteze speriat."Sa nu te pui cu mine."sopti Lily la urechea lui Blake facandu-i cu ochiul.O omor.imi spuse Blake in gand facandu-ma sa tresar.Am privit lung masa aducandu-mi aminte de ce Lily tocmai o facu.Povestea era foarte jenanta.Era tot din Londra intr-o noapte eu stateam pe masa plictisita in timp ce Blake se uita pe o carte cand veni langa mine ridicandu-ma dar fiind asa de violent rupse masa in bucatii cand ma tranti pe ea,dar neascultandu-ma ca am auzit-o pe Lily pentru a miia oara in casa lui batu la usa noastra dar nu il interesa atunci dau peste noi.Dar cel mai rau ma speriase canapeaua pentru ca deja ajunsem prea departe."Imi spune si mie ce era cu tipetele alea?"zise mama tipand neintelegand de ce ne tot speriam de lucrurile create de Lily. "E simplu Kayla voiam sa o gadil pe Lily-asa ne jucam noi,dar ea a inceput sa ma atace si a inceput sa tipe."zis Blake nevinovat mintind ultima parte cu atacatul ceea ce o facu pe Lily sa deschida gura uimita si sa se tranteasca pe canapea."Vreau si eu sa va spun cum s-a distrat toata vacanta de vara cu Tamy."spuse Lily hotarata privindu-mi mama."Oh nu prea cred...sau sa spun ce bine v-ati distrat voi doi azi."spuse Blake facandu-i cu ochiul.Era asa de amuzant cand mama mea chiar nu avea nicio idee despre ce vorbeam."Despre ce tot vorbiti?"izbucni Kayla uitandu-se doar la Lily care zambea.
Two is accopany ; three is a party !.
![[Image: tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo1_250.gif]](http://24.media.tumblr.com/tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo1_250.gif) ![[Image: tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo2_250.gif]](http://29.media.tumblr.com/tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo2_250.gif)
Give me love like never before, 'cause lately I've been craving more, And
It's been a while but I still feel the same, Maybe I should let you go, You
Know I'll fight my corner, And that tonight I'll call ya, After my blood is
Drowning in alcohol, No I just wanna hold ya.
|
|
Users browsing this thread: 2 Guest(s)
|
|