Too much homework
|
30 Mar 2011, 22:19
|||
|
|||
"N-am nici cea mai mica idee . . . " zic eu in timp ce in zadar incercam sa chem vreun spiridus de casa batand cu o lingura intr-o cupa aurie. Ma ridic si incep sa ma plimb printre mese . . . la nici 2 scaune de locul in care stateam ceva imi capteaza privirea. O poza miscatoare a unei cladiri daramate cu multi oameni ce fugeau in toate partile . . . Era editia de astazi a profetului zilei si avea ca titlu principal "DEZASTRU IN LONDRA" . Curios de fel , citesc repede articolul unde se facea referire la niste nume de care nu auzisem , o cladire aparent importanta , filiala a ministerului magiei , ceva despre vrajitori cu puteri necunoscute , se crede ca s-a folosit magie neagra asupra paznicilor cladirii a caror trupuri contorsionate au fost gasite la intervale de 2 kilometrii intre ele in directii diferite , despre un obiect important care a fost furat blah blah blah. Nu prea ma interesa foarte tare suferinta altora , sau fericirea celor care au scapat cu acel obiect valoros , se pare fara sa lase nici o urma , daca nu ma avantaja pe mine in mod direct. In schimb in josul paginii am observat un alt articol , mai putin important decat spargerea data , intitulat "RAZIE LA MINISTER" .
Cand am citit articolul am ramas inlemnit. "3 vrajitori au fost arestati pentru delapidare , scurgeri de informatii din interiorul Ministerului Magiei.Acestia sunt audiati si se va lua o sentinta in zilele urmatoare in urma careia vor fi inchisi la Azkaban". Ceea ce eu mi-am dat seama imediat si nu era mentionat in ziar e ca unul dintre aceia este tatal meu. Am devenit palid si numai gandul ma infiora. Daca va ajunge la Azkaban ca unchiul Don care a fost intemnitat pe viata in inchisoarea Nurmegard dupa ce a fost prins ca facea trafic ilegal de unicorni in Albania mascandu-i drept ponei? ![]() "Hai sa vedem daca mai este si altcineva prin preajma poate ei stiu ceva . . " |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Too much homework - by Valentino Gaunt - 29 Mar 2011, 21:25
RE: Too much homework - by Rosalie Vivienne Alden - 29 Mar 2011, 21:56
RE: Too much homework - by Valentino Gaunt - 29 Mar 2011, 22:10
RE: Too much homework - by Rosalie Vivienne Alden - 30 Mar 2011, 16:24
RE: Too much homework - by Valentino Gaunt - 30 Mar 2011, 22:19
RE: Too much homework - by Rosalie Vivienne Alden - 31 Mar 2011, 14:38
RE: Too much homework - by Valentino Gaunt - 01 Apr 2011, 01:35
RE: Too much homework - by Rosalie Vivienne Alden - 01 Apr 2011, 13:59