|
31 Mar 2011, 11:12
|
|
Rachelle Hathaway
|
RP Posts: 650
Casa: Astropufi
Galeoni: 719
Animal: Leopard de Zapada-Akasha
Slujba: Vanzator la "Drogherie magica"
|
|
- Lily imi facu mie si lui Blake un cadou ceea ne facu sa tresarim speriati pentru ca Fred nu primise nimica.Am deschis capaul vazand cele doua sandale pe care le aruncase Blake pe geam spargandu-l in mii de bucati.Cand le facu acesta tresari auzindu-i inima cum bate foarte repede.Cand Blake scaose cadoul era o camasa identica ca cea pe care am sfasiat-o eu ceea ce ma facu sa ma trag putin inapoi si sa simt cum inima parca imi este stransa si pe deasupra mi se puse si un junghi un stomac."Multumesc Lily dar nu trebuia."am zis eu balbaindu-ma simtind cum imi tremura sandalele in mana.Atunci Blake furios lua o sanda lovind-o pe viperina in cap facand-o sa cada peste Fred m-am dus sa-l ajut pentru ca nu mai suportam sa fiu torturata dar imi placea sa mi se aduca aminte de unele chestii.Am paralizat-o pe viperina care nu putea sa se miste.Dar imediat Lily tipa zicand ca Blake are casa in constructii ceea ce ma facu sa ma desconcentrez dandu-ma inapoi iar pe devorator sa isi ia mainile de pe ea dandu-se inapoi si el.Lily ii zambi victorios asezandu-se inapoi pe canapea punand picior peste picior strambandu-se la Blake care isi puse mainile la piept oftand intruna."Tamara de ce esti asa de tacuta si de ce esti rosie?Si Blake?Nu?Ce s-a intamlat cu casa ta de e in constructi?"zise mama surprinsa uitandu-se doar la noi cand viperina sari in sus zicand ca poate ea sa raspunda la intrebare."Eu zis sa taci."zise Blake zambindu-i intorcandu-si capul catre ea."Ce imi vei face Blake?Deja tremuri."zise Lily razand fazandu-l ca era la fel de terminat ca si mine."Oh..mai bine te-ai ruga."zise acesta privind-o cu dispret.O omor iti jur imi spuse Blake in gand uitandu-se furios la mine.Nu.I-am spus eu ridicand o spranceana,acesta se intrista cand am inceput sa ii zambesc.Te voi ajuta.acesta imi zambi venind langa mine ma puse in poala sa asezandu-mi capul pe umarul sau mangaindu-ma pe cap si sarutandu-ma pe frunte."Imi spuneti si mie ce s-a intamplat cu Blake si Tamara si care e poveste cu acea casa in constructie?"spuse Kayla suparata uitandu-se la Lily ceea ce ma facu sa imi dau ochii peste cap."Da ce s-a intamplat cu casa mea si ce s-a intamplat cu noi Lily?"zise Blake uitandu-se confuz la ea dupa ii zambi ma stranse mai tare in brate.Nu imi pasa poate sa spuna tot ce a auzit tot ce a vazut dar eu tot voi tine la tine si ea.imi spuse acesta in gand,mi-am lasat privirea in jos uitandu-ma la cizmele mele inalte negre oftand asteptand sa aud toata povestea."Ce se intampla?"izbcni Kayla ridicandu-se in picioare.
Two is accopany ; three is a party !.
![[Image: tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo1_250.gif]](http://24.media.tumblr.com/tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo1_250.gif) ![[Image: tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo2_250.gif]](http://29.media.tumblr.com/tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo2_250.gif)
Give me love like never before, 'cause lately I've been craving more, And
It's been a while but I still feel the same, Maybe I should let you go, You
Know I'll fight my corner, And that tonight I'll call ya, After my blood is
Drowning in alcohol, No I just wanna hold ya.
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|