Thread Closed 
Too much homework
31 Mar 2011, 14:38
Eram foarte atenta in jurul meu. De fapt atenta este prea mult spus. Adevarul este ca voiam sa aflu tot ce se poate,de ce mesele erau atat de goale la aceasta ora, de ce multi si-au lasat lucrurile aici fara sa le pese de altceva. Totul , se pare, s-a intamplat foarte rapid,de parca .. De parca toti au plecat intr-o mare graba de aici,de parca s-ar fi intamplat ceva ce putea sa fie periculos pentru toata lumea,sau de parca i-ar fi urmarit cineva. Ma irita faptul ca nu stiam mai nimic. Cum am putut sa stau in dormitorul meu si sa nu aflu sau sa nu aud absolut nimic? Si totusi,inca eu .. consider ca este vorba despre cineva sau .. ceva care a intrat in castel cu niste dorinte de a face nu tocmai bine pe aici ! M-am strambat din instinct in jurul meu , apoi l-am observat pe Valentino,care a trantit ceva pe o masa cat mai departe de el. M-am indreptat serioasa catre el incercand sa il intimidez in caz ca nu vrea sa imi dea informatia si l-am intrebat cu o voce grava:
"Ce era ziarul ala?"
Si-a mutat privirea de la mine cercetand incaperea enervandu-ma mai tare. Am tras adanc aer in piept,apoi am adaugat inca ceva:
"Am intrebat ce e ala? E cumva Profetul Zilei?"
Acesta doar dadu din cap , asa ca am intrebat din nou ceva:
"Ce scrie acolo?". S-a retras din nou asa ca am rostit:
"Wingardium Leviosa" si ziarul zbura incet spre mine facandu-ma sa ranjesc.

[Image: giphy.gif]
Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
Too much homework - by Valentino Gaunt - 29 Mar 2011, 21:25
RE: Too much homework - by Valentino Gaunt - 29 Mar 2011, 22:10
RE: Too much homework - by Valentino Gaunt - 30 Mar 2011, 22:19
RE: Too much homework - by Rosalie Vivienne Alden - 31 Mar 2011, 14:38
RE: Too much homework - by Valentino Gaunt - 01 Apr 2011, 01:35
RE: Too much homework - by Valentino Gaunt - 01 Apr 2011, 19:36
RE: Too much homework - by Valentino Gaunt - 02 Apr 2011, 04:05
RE: Too much homework - by Valentino Gaunt - 18 Apr 2011, 23:01