Love is like a sin.
|
31 Mar 2011, 16:13
(This post was last modified: 31 Mar 2011, 17:31 by Odette B. Malfoy.)
|||
|
|||
"Vrei sa nu mai fii asa nerabdatoare?" am strigat la Kayla ridicandu-ma si eu. Mama Tamarei era foarte nerabdatoare. Dar ce patea daca se calma putin!? Si Tamara si Blake erau terminati, chiar imi placea sa ma joc asa cu ei. Oricum nu vroiam sa spun ce vasusem sau ce auzisem pentru ca ce faceau ei nu era treaba mea desi stiam cam multe detalii. "Cum intraznesti sa-mi raspunzi asa!?" intreba Kayla revoltata. "Inceraca-ma doar si vei vedea ca nu e singura cale de raspuns." am zis strangand bagheta in mana. Fred care pana acum tacu de parca i-ar fi fost firca sa spuna ceva se ridica si zise pe un ton plictisit: "Ne antrenam, si Blake cu Lily sau certat iar apoi au inceput sa se lupte." Blake ii multumi din priviri apoi se uita cu ura la mine. Am oftat usor trantindu-ma pe canapea si punandu-mi picioarele pe masuta. Aceasta se clatina putin ceea ce ma facu sa iazbucnesc in ras.
"Se pare ca e doar pentru lucruri usoare. Daca te trantesti putin pe ea se rupe, se face bucati." am zis fara sa ma mai pot abtine. Blake inghiti in sec apoi facu un semn spre bagheta sa spre a mea si ridica cinci degete. Asta insemna ca mai aveam cinci minute sa ma opresc sau incepea cearta. Fred vazu si el asta si zambi. "Ce este?" am intrebat mirata. "Jack Daniels." doar atat spuse Fred inchizandu-mi gura si pe a lui Blake la fel. Cand ne vazu fetele incepu sa rada. Mda buna metoda acum ne-a facut sa fim foarte tacuti. M-am uitat urat la el apoi la Blake. Tamara se uita nedumerita intreband ce e cu Jack Daniels si de ce am ramas asa de tacuti cand am auzit de acea bautura. "Nimic interesant crede-ma." am zis inca uitandu-ma la Fred. Daca cumva mai spunea un cuvant legat de JD sau de acea seara avea de aface cu mine. "Lily la ce te gandesti? E cumva o sambata seara pe douazeci si patru iulie sau la cat de bine te-ai distrat inainte sa ajunga Kayla?Bine si acum te distrezi se vede pe fata dar inainte de distrai atat de bine...."spuse Blake. Bun asta era daca avea chef sa ma faca sa fiu la fel de terminata ca el nu avea nici o sansa. "Douazeci si patru iulie, m-am distrat bine atunci." am zis zambindu-i lui Blake. "Hei aia nu e cu o zi inainte sa ajung eu la voi?" intreba Tamara. "Ba da. Lily nu a fost frumos ce ai facut atunci." spuse Fred. "Nu am facut decat sa ma distrez pe seama lui Blake." am zis pe un ton nevinovat. Ma distrasem pe seama lui Blake facandu-l sa bea zece pahare de Jack Daniles. Era atat de amuzant desi ziua s-a sfarsit cam prost pentru ca si el ma facuse sa beau vreo cinci pahare dar tot era mai putin. Radeam intr-una de el si el de mine sau mai bine zis radeam amandoi din orice. Am iesit prin Londra razand de Incuiati pana cand cativa dintre ei se luasera de noi si am inceput sa-i torturam ca mai apoi sa fim prinsi de cei de la minister. "La inceput dar apoi dupa ce l-ai imbatat bine te-a ametit si pe tine si ati iesit la vanatoare de Incuiati." spuse Fred pe un ton serios. "Ne-am distrat bine pana cand am fost prinsi." spuse Blake zambind. "Voi stiti cat m-am chinuit sa va scot din acea incurcatura!? Mai bine taceti amandoi pana cand nu intrati iar in belele deja va vad pe pozitie de lupta." spuse Fred indignat uitandu-se urat la mine si la Blake. In fine... Fred inca isi amintea de acel mic incident care totusi nu era mic, fusese destul de grav. Acum daca ne luptam iar din anumite motive cu mama Tamarei de fata cine stie in ce incurcaturi mai intram-Fred avea dreptate totusi abia daca puteam sa ma abtin. Kayla nu se aseza inapoi pe canapea ci langa Tamara si Blake asa ca m-am intins pe canapeaua aramie si mi-am pus capul in poala lui Fred cascand. "A fost super cum te-ai jucat cu Blake si Tamara dar trebuia sa te opresc cumva. Imi pare rau ca am intervenit cu acea poveste desi stiu ca tu te-ai distrat indiferent de consecinte." spuse Fred in reptomita mangaindu-ma pe cap. I-am zambit si i-am multumit pentru ca mi-am dat seama ca avea dreptate daca ar fi vazut Kayla cum facem noi in preajma Tamarei nu ar mai fi lasat-o cu noi. Odette Bellatrix Malfoy
![]() In Slytherin you'll make your real friends.... |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|