Scrisoarea...
31 Mar 2011, 18:22
Vroiam sa trimit o scrisoare prietenilor mei cu care nu mai vorbisem de luni de zile asa ca mi-am luat un pergament o pana si calimara cu cerneala si am iesit din Pivnita Viperinilor. Mergeam repede spre hambarul bufnitelor iar cand am ajuns acolo am deschis cu putere usa dand-o de perete. Am pasit inauntru unde am mai gasit alte doua fete una de la Cercetasi si alta de la Ochi-de-Soim. Am oftat suparata si le-am privit cu ura trantind usa in urma mea.
Fetele se uitara la mine cercetandu-ma din priviri apoi chicotira usor spunand ca sunt de la Viperini.
"Si daca sunt de la Viperini nu am voie sa intru in hambar sa trimit o scrisoara si sa mai stau pe aici daca am chef?" am intrebat enervata de comportamentul fetelor.
Acestea se uitara mirate la mine de parca ar fi trebuit sa ma port frumos cu ele sau ceva asemanator. Nu nici gand. Imi placea sa stau acolo uneori si sa privesc bufnitele. Mi-am scos pergamentul calimra si pana si am inceput sa scriu repede pentru prietenii mei. La un moment dat m-am oprit din scris trantind pana pe pergament-imi dadusem seama cum una dintre fete se holba peste umarul meu la ce scriam. Bine ca nu apucasem decat sa mai intreb cum stau lucrurile pe acasa si ce mai facusera bunii mei prieteni in ultimul timp si nu scrisesem lucruri mai importante. M-am uitat urat la fata care se uita in scrisoarea mea amenintand-o din priviri apoi am inceput sa scriu iar. Dupa ce am terminat am impaturit scrisoarea am scris adresa pe plic si am chemat o bufnita a scolii pentru ca eu inca nu aveam una. Am magaiat-o usor pe cap zambind si i-am legat scrisoarea de picior si bufnita isi lua zborul.

OOC: Sper ca nu va suparati ca am continuat si sa stiti ca totul face parte din rpg nu am nimic cu voi dar asa e personajul meu.

Odette Bellatrix Malfoy
[Image: 210muiw.png]

In Slytherin you'll make your real friends....

Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Scrisoarea... - by Tora Chang - 31 Mar 2011, 13:37
RE: Scrisoarea... - by Astrid Lovegood - 31 Mar 2011, 17:27
RE: Scrisoarea... - by Odette B. Malfoy - 31 Mar 2011, 18:22
RE: Scrisoarea... - by Odette B. Malfoy - 31 Mar 2011, 19:34
RE: Scrisoarea... - by Odette B. Malfoy - 02 Apr 2011, 19:54
RE: Scrisoarea... - by Tora Chang - 02 Apr 2011, 21:03
RE: Scrisoarea... - by Odette B. Malfoy - 06 Apr 2011, 19:39
RE: Scrisoarea... - by Astrid Lovegood - 07 Apr 2011, 20:38
RE: Scrisoarea... - by Tora Chang - 15 Apr 2011, 20:13