Scrisoarea...
31 Mar 2011, 19:34
Dupa ce am trimis scrisoarea m-am asezat pe o piatra din marmura privind pe una din micile ferestre ale hambarului. Cercetasa se apropie de mine spunand ca o cheama Tora.
"Lily Bellatrix Malfoy. Poti sa-mi spui cum vrei oricum nu-mi pasa." am spus cu raceala fara sa ma uit la Tora.
Am oftat apoi mi-am intors privirile spre fete in speranta ca aveau sa plece si sa ma lase singura dar bineinteles ca nu aveau sa o faca, eram sigura de asta. Am stat putin apoi mi-am amintit ce spusese Astrid cum ca nu e ca si cum as fi scris ceva interesant. Da bineinteles ca nu scrisesem ceva interesant nu eram proasta sa scriu lucruri interesante si erau foarte multe care probabil m-ar trimite direct la Azkaban.
"Ce ai spus Astrid ca nu am scris nimic interesant? Asta vrea sa insemne cumva ca mi-ai citit scrisoare?" am intrebat zambind batjocoritor.
Fata dadu sa spuna ceva dar nu reusise sa spuna nimic. Dadu incet din cap in semn ca da.
"Of, of, of, nu stii ca nu-i politicos?" am intrebat pe un ton glacial bagand mana in buzunarul robei vrand sa imi scot bagheta dar ceva ma facu sa ma razgandesc....

Odette Bellatrix Malfoy
[Image: 210muiw.png]

In Slytherin you'll make your real friends....

Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Scrisoarea... - by Tora Chang - 31 Mar 2011, 13:37
RE: Scrisoarea... - by Astrid Lovegood - 31 Mar 2011, 17:27
RE: Scrisoarea... - by Odette B. Malfoy - 31 Mar 2011, 18:22
RE: Scrisoarea... - by Odette B. Malfoy - 31 Mar 2011, 19:34
RE: Scrisoarea... - by Odette B. Malfoy - 02 Apr 2011, 19:54
RE: Scrisoarea... - by Tora Chang - 02 Apr 2011, 21:03
RE: Scrisoarea... - by Odette B. Malfoy - 06 Apr 2011, 19:39
RE: Scrisoarea... - by Astrid Lovegood - 07 Apr 2011, 20:38
RE: Scrisoarea... - by Tora Chang - 15 Apr 2011, 20:13