|
31 Mar 2011, 21:45
|
|
Rachelle Hathaway
|
RP Posts: 650
Casa: Astropufi
Galeoni: 719
Animal: Leopard de Zapada-Akasha
Slujba: Vanzator la "Drogherie magica"
|
|
- Blake ofta cand auzi iar reptopita iar pe ei vorbind in timp ce se priveau lung."Uita-te si tu la ei,iar vorbesc asa."zise devoratorul nervos uitandu-se suparat incontinuu la ei.Cand mi-am adus aminte de aceea poveste in care Blake si Lily se imbatasera chiar in ziua dinainte de a veni eu la ei."Nu mi-ai spus niciodata ca iti place sa bei."am zis eu intorcandu-mi capul privindu-l in ochii lui albastri ca cerul senin.Ar fi cam a doua oara deci nu e chiar asa de rau.Imi spuse acesta in gand ma uitam in ochii lui si parca vedeam o urma de tristete niciodata nu-l vazusem asa suparat si nu stiam ce e cu el.Acesta isi scoase bagheta facand un trandafir alb in mana mea ceea ce ma facu sa tresar vazandu-l.L-am luat in mana atingand delicat petalele albe multumindu-i si zambindu-i.Kayla ince ne privea putin suparata era asa de amuzant cand o priveam cand nu stia ce se intampla.Atunci se hotara sa plece zicand sa nu mai stau mult si sa fiu cuminte,mi-am dat ochii peste cap vazand-o plecand.Dar cand disparu complet si nu se mai auzi nimic,m-am uitat o data la Blake si Lily.Dar in cateva secunde viperina fu trantia violent de un copac din apropiere pe ea fiind Blake care avea mana la gatul ei iar bagheta mea fiind la barbia ei ridicand-o."Ce a fost asta?"m-am rastit eu aratand catre canapea cadouri si masa,abea mai respirand cand realizasem ca tocmai scapasem de mama mea si ca nu intelesese absolut nimica."Urma sa ne faci o demonstratie la care te ajuta Fred desigur."zise Blake uitandu-se in alta parte parea ca inca mai este suparat dar imi era oarecum teama sa-l intreb.Am strans trandafirul in mana simtind cum tepii imi strapung pielea alba si subtire cand am sezisat m-am dat inapoi incercand sa opresc sangerarea punandu-mi mana pe blugi."Chiar doare."am murmurat eu icnind,cand am simtit mainile lui Blake cuprinzandu-mi umeri privindu-mi rana.Dar eu acum priveam ochii aceia superbi pe care ii iubeam foarte mult,cand imi prinse privirea isi aproii fata de a mea incepand sa ma sarute.Am zambit imediat pe buzele lui punandu-mi mainile in jurul gatului sau ridicandu-ma punandu-mi picioarele in jurul taliei lui.Acesta ma aseza delicat pe canapea ridicandu-se imi mangai obraji.Se aseza langa mine pe canapea privindu-ma cum ma intorc."Oh nu din nou."spuse Lily acoperindu-si ochii aducandu-si aminte de data cand ne vazuse."Imi pare rau."am murmurat cu capul in pamant inrosindu-ma."Chiar asa de rau a fost?"am zis eu privind iar pamantul.Era asa de penibil.
Two is accopany ; three is a party !.
![[Image: tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo1_250.gif]](http://24.media.tumblr.com/tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo1_250.gif) ![[Image: tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo2_250.gif]](http://29.media.tumblr.com/tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo2_250.gif)
Give me love like never before, 'cause lately I've been craving more, And
It's been a while but I still feel the same, Maybe I should let you go, You
Know I'll fight my corner, And that tonight I'll call ya, After my blood is
Drowning in alcohol, No I just wanna hold ya.
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|