If we ever meet again
|
31 Mar 2011, 23:20
|||
|
|||
Am inghitit in sec doar gandindu-ma ca va trebui sa o iau printr-o alta parte. Cine stie ce ne astepta pe fiecare dintre noi doua. Aveam o senzatie ciudata,din care cea mai mare parte era provocata de aceasta incapere sinistra plina de niste profetii la care nici eu nici Bell nu aveam acces,lucru care imi displacea enorm. Am vrut sa ii mai spun ceva Cercetasei,dar din pacate nu am apucat. I-am observat doar marginea pelerinei care zbura putin prin aer datorita grabei sale.
Am oftat incet facand pasi micuti incercand sa nu atrag prea mult atentia,dar cum nu imi ridicasem capul din pamant am observat doar niste picioare puternice care erau postate in fata mea cu niste bocanci negri care speriau pe oricine. "Porrin!",am rostit eu chiar inainte sa ma uit cine este. 'Ma cautai cumva?',raspunse acesta plin de cinism. Ma asteptam sa vina si acest moment,ba mai mult. Stiam ca astazi ma voi intalni cu el,dar nu ma asteptam sa vina in fata mea cand sunt singura, desi stiind ca e las ar fi trebuit sa stiu ca asa o va face! OOC: Bell, cred ca putem sa scriem cateva postari fara sa ne dam de veste una celeilalte. ![]() ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|