Thread Closed 
Too much homework
01 Apr 2011, 01:35
Pentru moment , am avut impresia ca ma va lua la intrebari despre tatal meu . Ulterior am realizat ca principalul subiect de prima pagina era spargerea ce a avut loc in Londra. Si oricum nu avea cum sa isi dea seama de articolul din josul paginii, sa faca legatura intre mine si tatal meu . Asadar, temerile mele de a intra in detalii erau nefondate. Si oricum in cateva zile cu siguranta tatal meu va scapa basma curata . . . doar cunoaste destule persoane puternice , cu relatii . . .
"A avut loc o spargere . . . " zic eu aruncandu-mi privirea spre tavanul innorat . . . "Nu stiu sigur . . . dar am impresia ca e vorba de un sediu de maxima securitate al Ministerului Magiei . . . ceva legat de Departamentul Misterelor . . .tatal meu mi-a povestit odata despre cei ce lucreaza acolo . . . nu au voie sa vorbeasca nimic despre munca" . Un fior mi-a trecut prin corp . . . am simtit o durere apasatoare numai gandindu-ma prin ce necazuri trebuie el sa treaca acum . . . Am incercat sa imi scot gandurile pesimiste din minte , incurajandu-ma cu ideea ca in cateva zile totul va fi dat uitarii si va reveni la normal. Intre timp . . . Rose citea cu interes articolul din ziar fara sa zica nimic , si eu la randul meu am inceput sa am o senzatie ciudata ca ceva s-a intamplat .

Dintr-o data s-a auzit o bubuitura . In fata mesei la care stateau profesorii o creatura mica cu urechile lungi statea ingenuncheata pe podea gafaind. Eu si Rose ne-am aruncat o privire ingrijorata ,neam apropiat ocolind mesele aranjate in forma de U , si in fata ochilor nostrii statea un spiridus de casa , cu ochii mari si inlacrimati , o taietura in dreptul pieptului care sangera . . . Speriati ne-am uitat unul la celalalt . . . tot ce am putut descifra din gafaiturile sale a fost " Ajutor . . ." dupa care acesta a disparut cu un alt "POC"
Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
Too much homework - by Valentino Gaunt - 29 Mar 2011, 21:25
RE: Too much homework - by Valentino Gaunt - 29 Mar 2011, 22:10
RE: Too much homework - by Valentino Gaunt - 30 Mar 2011, 22:19
RE: Too much homework - by Valentino Gaunt - 01 Apr 2011, 01:35
RE: Too much homework - by Valentino Gaunt - 01 Apr 2011, 19:36
RE: Too much homework - by Valentino Gaunt - 02 Apr 2011, 04:05
RE: Too much homework - by Valentino Gaunt - 18 Apr 2011, 23:01