Thread Closed 
Un moment de liniste... sau poate nu...
01 Apr 2011, 09:20
  • Am chicotit cand am auzit complimentele lui Anaella pentru cum l-am omorat pe acest devorator al motii-Ian.Oricum si-o merita pentru cate imi facuse azi inainte sa vin la lac si sa o cunosc pe cercetasa."Multumesc."am murmurat eu ducandu-ma la ea desfacandu-mi bratelel pentru a o imbratisa dar aceasta se retrase in spate cu un pas facandu-ma rad si sa ma lovesc cu palma in cap.M-am intrebat eu in gand."Nu-ti face griji nu am chef sa te atac."am spus eu serioasa,incercand sa ma abtin sa nu rad.Anaella se apropii destul de timid si ma imbratisa strans.Am oftat trista asezandu-ma jos privind cadavrul cum arde langa mine.M-am cutremurat la gandul ca m-ar fi ucis el pe mine,sigur ar fi fost un haos.

Mi-am intors capul ca sa o privesc pe Anaella cum se uita lung la lac."Imi pare rau ca te-a atacat Lily la biblioteca."am zis eu deodata,aducandu-mi aminte de unele momente in care era chiar cicalitoare chiar in fata mamei mele.Dar uneori este de treaba si asa de glumeata.Nu pot sa spun decat ca imi este ca o sora."Asa e ea."am adaugat eu privind luna cum straluceste pe cerul negru.

Two is accopany ; three is a party !.
[Image: tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo1_250.gif][Image: tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo2_250.gif]
Give me love like never before, 'cause lately I've been craving more, And
It's been a while but I still feel the same, Maybe I should let you go, You
Know I'll fight my corner, And that tonight I'll call ya, After my blood is
Drowning in alcohol, No I just wanna hold ya.

Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
RE: Un moment de liniste... sau poate nu... - by Rachelle Hathaway - 01 Apr 2011, 09:20

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Singura...sau poate nu? Ema Snow 6 1,231 13 Feb 2011, 15:13
Last Post: Luna Slytherin
  Clipe de Liniste Shayera Holl 8 1,328 13 Aug 2009, 17:23
Last Post: Shayera Holl