Thread Closed 
Too much homework
01 Apr 2011, 13:59
Ce .. Ce a fost asta? Un spiridus care mai apoi sa dispara ca prin minune? Acel pocnet enervant pe care il executa fiecare spiridus de casa in momentul in care vrea sa dispara dintr-un loc. Oare s-a speriat de noi? Dar .. eu voiam sa il ajut. Ce s-o fi intamplat aici? Era atat de speriat,in plus din pacate era si ranit iar eu cum faceam parte din clubul pentru ajutorarea spiridusilor de casa ma simteam oarecum obligata sa il ajut. Si nu era neaparat vorba despre asta,ci despre ceea ce simteam eu. Am oftat totusi,in speranta ca se va intoarce si ne va cere ajutorul putin mai tarziu,sau macar mie avand in vedere ca Valentino este Viperin.

Mi-am intors privirea rapid catre ziarul pe care intentionam sa il citesc pana in cel mai mic detaliu. Ceva era suspect in toata aceasta intamplare,in aceasta escapada a celor din sala probabil catre Turnurile lor simtindu-se cat mai in siguranta.
"Vali,imi ascunzi ceva?!",am intrebat eu grav.
Observand ca ezita sa imi ofere un raspuns am dat din cap in semn de dezaprobare si de suparare fiindca nu avea incredere in mine,apoi gandindu-ma mai bine am adaugat:
"Vei veni cu mine la Minister maine? Treaba asta trebuie rezolvata prin Vrajustitie,asta e clar!"

[Image: giphy.gif]
Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
Too much homework - by Valentino Gaunt - 29 Mar 2011, 21:25
RE: Too much homework - by Valentino Gaunt - 29 Mar 2011, 22:10
RE: Too much homework - by Valentino Gaunt - 30 Mar 2011, 22:19
RE: Too much homework - by Valentino Gaunt - 01 Apr 2011, 01:35
RE: Too much homework - by Rosalie Vivienne Alden - 01 Apr 2011, 13:59
RE: Too much homework - by Valentino Gaunt - 01 Apr 2011, 19:36
RE: Too much homework - by Valentino Gaunt - 02 Apr 2011, 04:05
RE: Too much homework - by Valentino Gaunt - 18 Apr 2011, 23:01