-Trezirea.
|
01 Apr 2011, 16:15
|||
|
|||
M-am dus la Rose si am luat grabita scrisoarea din mana multumindu-i. Am deschis repede plicul scotand o bucatica de pergament pe care scria:
Quote:Bellatrix daca e asa vom pleca in misiune fara voi dar Stapanul nu a fost prea multumit-in misiunea asta vroia sa ii ia doar pe cei mai buni. Dupa misiune vin sa va fac o vizita Lordul Intunecat mi-a spus sa va transmit un mesaj... pe viu nu intr-o simpla scrisoare. Mainile incepusera sa imi tremure apoi am facut ochii mari de spaima. "Esti bine?" intreba Fred putin ingrijorat de schimbarea mea brusca de comportament de obicei nu ma speriam asa. I-am intins scrisoarea si dupa ce o citi o mototoli si o arunca in capul lui Blake. Acesta injura si o lua de pe jos despaturind-o. Dupa ce o citise o rupse in bucatele si ii dadu foc apoi isi acoperi mainile cu fata si injura pe infundate. Fred isi puse mainile in jurul taliei mele si capul pe umarul meu. "Nu se va intampla nimic." spuse el incercand sa ma linisteasca. Am incercat sa zambesc putin apoi m-am dus spre Blake. "Esti fericit acum!? Te bucuri asta ai vrut sa faci de la inceput!?" am tipat eu la el. Acesta se ridica enerandu-sa si ma apuca de gat trandindu-ma violent de peretele hambarului. "Crezi ca asta am vrut? Nu m-am gandit ca este asa de important." spuse Blake cu bagheta indreptata spre fata mea. "Dar Blake tu gandesti vreodata?" am intrebat cu raceala. Blake imi dadu drumul apoi striga "Crucio!" facandu-ma sa cad si sa tip de durere. "Ce faci? Vrei sa ma pregatesti pentru cand vor ajunge ei aici asta nici macar nu e tortura. Stai sa vezi ce ne asteapta peste cateva ore sau chiar mai putin." Tamara si Rosalie care pana acum statura tacute intervenira pentru ca Blake probabil mersese prea departe. "Ne spuneti si noua ce se intampla?" intrebara amandoua in cor. Am oftat apoi le-am explicat ce scria in scrisoare si de ce suntem atat de suparati. M-am ridicat de pe jos respirand greoi. Mi-am scuturat roba apoi am incercat sa le linistesc putin pe Rose si Tamara, care era panicata aproape numai pentru Blake. "Acum ce vom face?" intreba Rose. "Asteptam, nu cred ca putem face ceva mai bun. Vreti un ceai?" am intrebat incercand sa mai calmez spiritele dar asta doar inrautati lucrurile... Odette Bellatrix Malfoy
![]() In Slytherin you'll make your real friends.... |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|