|
|
01 Apr 2011, 22:50
|
|
Rachelle Hathaway
|
RP Posts: 650
Casa: Astropufi
Galeoni: 719
Animal: Leopard de Zapada-Akasha
Slujba: Vanzator la "Drogherie magica"
|
|
- Am zambit trist ducandu-ma intr-un colt uitandu-ma pierduta pe peretii habarului care erau foarte murdari,mi-am scos bagheta facand sa apara caietul cu versurile mele.Nu ma interesa putea sa vine oricine din partea mea putea sa ma si omoare imediat ca nu ma interesa absolut deloc.”Faca ce o vrea.”mi-am deschis caietul scriind in el niste versuri care imi venira in minte. Why do you have to leave, me It seems, I’m losing something deep inside of me Hold on, onto me Everybody hurts some days Its okay to be afraid Everybody hurts Everybody screams Everybody feels this way And its okay La di da di da Its okay Blake veni langa mine citind zambindu-mi cerandu-mi sa cant pentru ca nu voia sa se gandeasca la scrisoarea aceea idioata,am clatinat din cap facand caietul sa dispara.”Ma vei auzi alta data.” Lily se tot agita punandu-si mainile in cap,mi-am dat ochii peste cap ridicandu-ma nervoasa ducandu-ma la ea apucand-o violent de brat tragand-o aceasta se uita la mine uimita privindu-ma rece am imbratiasat-o strans chicotind facandu-i semn si lui Rosalie sa se apropiie aceasta zambi venind langa noi.”Stiti ca va ador?” am murmurat eu cu ochii inchisi,m-am intors catre Blake care privea catre usa la cer gandindu-se,i-am zambit mimand din buze I love you acesta imi zambi strangandu-si genuchii la piept.Am oftat eliberandu-ma din stransoare ducandu-ma si la Fred.”Stii ca si tu imi esti un prieten foarte bun.” am soptit eu luandu-l in brate mereu il lasam ultimul si nu imi placea si el era un bun prieten.”Si daca vine ce se va intampla?”am zis eu plictisita cascand,ducandu-ma inapoi de unde plecasem punandu-mi capul pe umarul lui Blake oftand incontinuu.”Cine este acest tip?” am zis eu obosita,nepasandu-mi de nimic din jurul meu.I-am facut semn lui Rose sa se aseze langa mine pentru ca nu voiam sa stau singura,si nici sa se simta pe dinafara.
Two is accopany ; three is a party !.
![[Image: tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo1_250.gif]](http://24.media.tumblr.com/tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo1_250.gif) ![[Image: tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo2_250.gif]](http://29.media.tumblr.com/tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo2_250.gif)
Give me love like never before, 'cause lately I've been craving more, And
It's been a while but I still feel the same, Maybe I should let you go, You
Know I'll fight my corner, And that tonight I'll call ya, After my blood is
Drowning in alcohol, No I just wanna hold ya.
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|
|