Too much homework
|
02 Apr 2011, 04:05
|||
|
|||
"Nu stiu cu ce te-ar ajuta . . . dar daca se intampla ceea ce cred eu . . . nu aveti nici o sansa"zic eu
"Poftim?" zice Rose "E prea tarziu . . . doar nu credeai ca voi fi de partea unor sange-mal. Zi-mi tu ca nu ti-ar surade ideea ca noi , vrajitorii, sa nu mai fim nevoiti sa ne ascundem , sa ne furisam prin coclauri , sa traim intr-o lume in care existenta noastra sa fie negata , sa nu ne putem atinge niciodata adevaratul potential. . . " Rose se uita la mine cu o privire ingrozita . . . "Nu stiu sigur daca asta e situatia. . . dar adevarul e ca am auzit cateva zvonuri cat timp trageam cu urechea asta vara in conacul familiei mele de langa Rezervatia de dragoni din Romania . . . " ma asez pe unul din scaune si continui . . . . "Multi vrajitori corupti imi viziteaza familia in vacante . . . privilegiul de a fi sange-pur e nemarginit . . . .ia spune . . . stramosii nostrii . . . datorita carora noi doi ne aflam in momentul acesta aici . . . ce parere crezi ca aveau ei de Incuiati . . . ? Cei care ii torturau , vroiau sa ii arda pe rug , sa ne extermine pe toti . . . .Daca unul din cei mai mari vrajitori , cel mai mare dintre fondatorii acestei scoli . . . a gasit o modalitate de a nu muri niciodata. . . . si de a se intoarce cand va veni vremea lui. . . " Liniste completa. Nimeni nu scoate nici un cuvant "Odata ce devenim majori , putem da examen pentru a Aparea si a Disparea . . ."zic eu "Dar stii cum facem lucrul acesta?In momentul in care Disparem . . . noi suntem in acelasi timp nicaieri . . .dar peste tot. . . da-mi voie sa iti explic: moleculele din care e format corpul nostru se destrama si practic noi ne intindem corpul fizic pe toata planeta. . . .si inainte de a Disparea . . . ne concentram la un loc unde moleculele se vor reforma . . . practic noi cand Disparem nu suntem nicaieri , nu existam intr-un loc anume . . .. dar defapt suntem peste tot . . . .o parte din noi la polul sud, una la nord, o particica in alta parte , una in cealalta si asa mai departe. . . .dar daca cineva ar reusi sa dispara. . . .dar sa nu apara in alta parte?Pentru noi , desi intre Disparitie si Aparitie trece un timp de minim 5 secunde , noua ni se va parea ca Aparitia a avut loc instant , cat moleculele noastre sunt imprastiate noi nu putem gandi . . . dar daca cel mai mare vrajitor al tuturor timpurilor ar fi Disparut . . . si nu ar mai fi Aparut . . . acu mai bine de 1000 de ani . . . asta ar insemna ca el inca "traieste" . . . mai bine zis el este peste tot . . . si doar asteapta vraja potrivita prin care va reusi sa Apara . . . iar pentru el tot timpul acesta va parea mai putin de o secunda . . .si cand va vedea dezastrul in care traim . . . va lua masuri . . . si atunci adevaratele valori vor fi scoase la iveala si toate familiile cu sange pur vor fi laudate pentru loialitatea si respectul pastrat pentru lumea vrajitoreasca . . .nu amestecul cu sange-mal care ne scade abilitatile , ne incetoseaza mintea si ne face mai slabi . . . ." |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Too much homework - by Valentino Gaunt - 29 Mar 2011, 21:25
RE: Too much homework - by Rosalie Vivienne Alden - 29 Mar 2011, 21:56
RE: Too much homework - by Valentino Gaunt - 29 Mar 2011, 22:10
RE: Too much homework - by Rosalie Vivienne Alden - 30 Mar 2011, 16:24
RE: Too much homework - by Valentino Gaunt - 30 Mar 2011, 22:19
RE: Too much homework - by Rosalie Vivienne Alden - 31 Mar 2011, 14:38
RE: Too much homework - by Valentino Gaunt - 01 Apr 2011, 01:35
RE: Too much homework - by Rosalie Vivienne Alden - 01 Apr 2011, 13:59