Silent night
|
02 Apr 2011, 12:18
(This post was last modified: 02 Apr 2011, 12:32 by Odette B. Malfoy.)
|||
|
|||
Am strans bagheta mai tare abtinandu-ma cu greu sa nu o atac la cat eram nervoasa. Am tras aer in piept incercand sa ma mai calmez. Fata imi spuse ca a venit aici pentru acelasi motiv pentru care venisem si eu-sa fie singura. M-am uitat urat la ea apoi aceasta imi intinse mana prezendantu-se spunand ca o cheama Elizbeth Turner.
"Lily Bellatrix Malfoy."am zis fara sa dau mana cu ea de parca m-ar fi ars. Am facut cativa pasi prin sala apoi am creat cu bagheta un scaunel. M-am asezat pe el si am scos o carte incepand sa citesc-era o carte despre Magia Neagra si am scos-o sa citesc pentru ca ma plictiseam si am crezut ca Elizabeth nu mai era atenta la mine. Rasfoiam paginile cautand o vraja mai intresanta cand Cercetasa ma intreba ce citesc. Am inchis-o repede incercand sa acopar titlul cu degetele si sa o bag in geanta dar fiind foarte groasa am scapat-o si acum titlul i se putea foarte bine: "Vraji intunecate si letale." Am luat-o cu mai multa atentie si am bagat-o in geanta prefacandu-ma ca nu se intampla nimic. "De ce esti asa speriata?" am intrebat zambind batjocoritor. Odette Bellatrix Malfoy
![]() In Slytherin you'll make your real friends.... |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Long night | Lexie Stryder | 34 | 6,935 |
17 Jan 2012, 22:10 Last Post: Lexie Stryder |