Sleeping with ghosts.
|
02 Apr 2011, 14:39
|||
|
|||
Nick adopta o expresie ganditoare. Evident, intorcea pe toate partile raspunsul lui Bell.
- Nu, nu a venit niciun suflet nou printre noi, replica el intr-un final, privindu-ne cu un interes pe care abia reusea sa-l ascunda. Asta se aplica doar cand moare cineva... Am pufnit scurt. - Ultima venita printre noi e Myrtle, medita Nick continuare, dand glas gandurilor lui. A murit in acea baie de mai mult de cincizeci de ani.. doar oamenii ce mor aici pot pasi in Castel ca fantome. Am auzit un oftat venind din partea lui Alice, insa , cand mi-am intors capul spre ea, am fost sigura ca doar mi s-a parut. - Si cei care se tem de moarte.. devin fantome, nu? intreba Bell. Nick fu surprins din cine stie ce motiv. - Nu neaparat. - Cum adica "nu neaparat"? am zis, derutata. Daca ar fi fost viu, probabil ca lui Nick i-ar fi pierit rabdarea cu atatea intrebari. Raspunsul lui veni, simplu si concis: - Unii dintre noi sunt ucisi.. si nu stim cine ne-a luat viata. Nu putem trece dincolo daca nu stim cine sau ce ne-a ucis. Si atunci suntem obligati sa alegem aceasta forma de viata, pentru a afla cine ne-a omorat.
and the crashes are heavy for a sinner like me ~
![]() ![]() You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch. Love you, Bells.
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Dancing with ghosts. | Desiree Rose Goth | 36 | 5,286 |
11 Aug 2011, 22:09 Last Post: Desiree Rose Goth |