|
|
Un moment de liniste... sau poate nu...
|
02 Apr 2011, 17:36
|
|
Rachelle Hathaway
|
RP Posts: 650
Casa: Astropufi
Galeoni: 719
Animal: Leopard de Zapada-Akasha
Slujba: Vanzator la "Drogherie magica"
|
|
- Ploapele-si pleaca greutatea si se astern tot mai usor, cazand odata cu paharele ce le dobor. Voce n-am, cantecul s-a sfarsit de mult iar discul asteapta sa-l intorc.Te-am avertizat sa fugi cat mai poti. Dar nu, te-ai incapatanat spunand ca sub monstrul din mine se-ascunde un sfant. Poate nu te-ai inselat, caci inca mai respiri si trupul ti-a fost bandajat de mainile mele.Poate pentru mine traiesti.M-am intins pe pamant gafaind de durere din cauza piciorului meu care sangera dupa ce ca era patat tot de sangele care imi pulsa puternic in corpul meu,sangele meu rosu si cald acum era imprastiat pe iarba verde de primavar.Incepusem sa injur punandu-mi mainile la locul care sangera."E de treaba daca ajungi sa o cunosti."am murmurat eu incercand sa opresc sangerearea vindecandu-mi piciorul."Incetase sa ma mai atace cand am salvat-o de la un copac pe care ii dadusem foc." am adaugat eu privind cum locul se vindeca destul de repede dar hainele mele inca mai miroseau si inca mai erau patate."Poti pur si simplu sa vorbesti frumos cu ea."am adugat eu plictisita uitandu-ma in alta parte,nu stiam cat ii lua trupul fara vlaga a lui Ian sa arda pentru ca deja innebuneam de nervi.M-am infurati strangand in mana cutitul zimtat si mare ducandu-ma la devorator infingandu-l in inima sa folosind o putere de a mea scotand inima afara strangand-o puternic curgandu-mi sange pe mana aruncand-o in lac."Scuze."am zis eu creand o carpa pentru a ma sterge,speram sa dispara mai repede pentru ca imi provoica greata prezenta sa."Unde ramasesem?"am intrebat eu zambind catre Anaella.
Two is accopany ; three is a party !.
![[Image: tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo1_250.gif]](http://24.media.tumblr.com/tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo1_250.gif) ![[Image: tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo2_250.gif]](http://29.media.tumblr.com/tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo2_250.gif)
Give me love like never before, 'cause lately I've been craving more, And
It's been a while but I still feel the same, Maybe I should let you go, You
Know I'll fight my corner, And that tonight I'll call ya, After my blood is
Drowning in alcohol, No I just wanna hold ya.
|
|
Messages In This Thread |
RE: Un moment de liniste... sau poate nu... - by Rachelle Hathaway - 02 Apr 2011, 17:36
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|
|