Scrisoarea...
|
02 Apr 2011, 18:20
(This post was last modified: 02 Apr 2011, 21:05 by Tora Chang.)
|||
|
|||
Tora observa nota amenintatoare din vocea lui Lily. O fior ii circula pe sira spinarii, dar stia ca Lily nu va sta degeaba asa ca trebuia sa faca ceva. Viperina se pregatea sa-si scoata bagheta, dar Tora fu mai rapida. Aceasta isi scoase cu viteza unui auror si arunca prima vraja care ii veni in minte:
-Confundo... Lily se opri imediat. -Ce se intampla? spuse aceasta nedumerita. -Astrid iesi de aici! -Dar... dar... Nu te pot lasa singura. -Pleaca odata! Vraja mea nu va mai tine mult! Lily incepea deja sa isi revina. Astrid pleca inspaimantata. Revenindu-si din transa, Lily se uita la Tora cu o privire ucigatoare. Isi scoase bagheta. -Iti dai seama ce ai facut? -Da. Te-am oprit de la ranirea unei biete boboace. Un zambet viclean aparu pe fata adversarei. -Poate?! Dar tu esti inca aici! Tora stia ca Lily e mai puternica decat ea. Nu avea cum s-o invinga. Sau putea? -Nu ma sperii. E numai gura de tine. Un raset terifiant iesi de pe buzele viperinei. Aceasta isi roti bagheta si sopti ceva. In acel moment un jet de apa iesi din bagheta ei. Tora se sperie insa reusi sa se fereasca. Insa Lily facuse inca o data aceiasi vraja. Tora tipa : "DURO". Apa ingheta. -Se pare ca cineva a studiat cate ceva! spuse lily surprinsa. -Si nici nu am inceput! Avis! Din bagheta fetei iesi un stol de pasari. -Oppugno! Pasarile se indreptara ca prin minune spre Lily. Cateva bufnite se speriara si isi luara zborul. Fata isi sficui bageta si striga: -Finite Incantatem! Pasarile isi schimbara directia, luand-o spre ferestre si disparand in zare. -Se pare ca nu ti-a mers. Acum e randul meu. Robert Louis Stevenson once wrote: You cannot run away from a weakness; you must sometimes fight it out or perish.
![]() "Blessed are the hearts that can bend. They shall never be broken." |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Scrisoarea... - by Tora Chang - 31 Mar 2011, 13:37
RE: Scrisoarea... - by Astrid Lovegood - 31 Mar 2011, 17:27
RE: Scrisoarea... - by Odette B. Malfoy - 31 Mar 2011, 18:22
RE: Scrisoarea... - by Odette B. Malfoy - 31 Mar 2011, 19:34
RE: Scrisoarea... - by Odette B. Malfoy - 02 Apr 2011, 19:54
RE: Scrisoarea... - by Tora Chang - 02 Apr 2011, 21:03
RE: Scrisoarea... - by Odette B. Malfoy - 06 Apr 2011, 19:39